Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucaklı yaşlı çiftten Başkan Ertürk'e çiçek

30 Mart 2020, Pazartesi 10:21

     


Kuyucak’ın Karapınar Mahallesi’nde yaşayan ve ihtiyaçları belediye personeli tarafından karşılanan Mehmet Aydın ile eşi, Belediye Başkanı Metin Ertürk’e iletilmek üzere bir demet sümbülü, belediye personeline teslim etti.

Kuyucak Belediyesi ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma sınırlandırılması getirilen vatandaşlara 24 saat hizmet veriyor. Tüm mahallelerdeki sokağa çıkma sınırlandırılması getirilen vatandaşlara 24 saat hizmet veren Kuyucak Belediyesi ekipleri gıda, eczane, ulaşım ve tüm ihtiyaçlarında vatandaşların yardımına koşuyor.

Kuyucak İlçesi Karapınar Mahallesinde ikamet eden 70 yaşındaki Mehmet Aydın ile eşi Nurten Aydın çifti, Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi personelleri tarafından ziyaret edildi ve ihtiyaçları belirlendi. Belirlenen ihtiyaçlar temin edilerek yaşlı çiftin evine teslim edildi. Ayrıca, koronavirüs riskine karşı uyulması gereken 14 kurala dair broşür verilerek evden çıkmamaları hatırlatıldı.

Kuyucak Belediyesi'nin hizmetinden memnun kaldıklarını ve Belediye Başkanı Metin Ertürk'e teşekkürlerini ileten Aydın çifti, "Allah devletimizden, belediye başkanımızdan razı olsun. Bunlar kara gündür gelir geçer inşallah" diyerek Başkan Ertürk'e iletilmesi için bir demet sümbül hediye etti.

"KUYUCAK BELEDİYESİ OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ."

Kuyucak Belediye Başkan Ertürk," Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma sınırlandırılması getirilen vatandaşlarımıza 24 saat hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız ziyaret edilerek ihtiyaç ve istekleri belirleniyor. Gıda, eczane, ulaşım ve tüm ihtiyaçlarında vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçları temin edilerek evlerine teslim ediliyor. Kuyucak Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her daim yanındayız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler