Takip Et

SON DAKİKA

Evden çıkamayan emeklinin maaşını çekip evine götürdü

30 Mart 2020, Pazartesi 16:09

     


Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, 67 yaşındaki Murat Akay'ın emekli maaşını bankadan çekerek evinde teslim etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan Kabataş Mahallesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Murat Akay'ın emekli maaşını bankadan çekerek ,evinde teslim etti. Murat Akay, belediye başkan yardımcısı Timuçin Karabulut'a teşekkür ederek, "Allah sizden razı olsun. İnşallah bu illeti hep birlikte yeneceğiz" dedi. 

67 yaşındaki Murat Akay'ın emekli maaşını çekerek teslim eden Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Sayın Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer'in talimatı ile birlikte belediye olarak seferber olduk. Sokağa çıkma yasağı bulunan ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız zaman ayırt etmeksizin bize ulaşsın. Biz kendilerine yardım etmekten mutluluk duyacağız. Bu zor günleri yine hep birlikte atlatacak ve bu hastalığın üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler