Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası'nın dört bir yanına şarj istasyonu kuruldu

29 Kasım 2016, Salı 19:28

     


Kuşadası Belediyesi engellilerin akülü tekerlikli araçlarını şarj etmesi için kurduğu şarj istasyonlarından sonra sıra dışı bir uygulama daha başlattı. Acil ve olağanüstü durumlarda telefonların şarj edilebilmesi için güneş enerjisiyle çalışan şarj istasyonları kuruldu.

Acil ve olağanüstü durumlarda elektronik aletlerin şarj edilebilmesi için Kuşadası Belediyesi tarafından güneş enerjisiyle çalışan şarj istasyonları kuruldu. Kuşadası’nda Gazi Beğendi, İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı, Güvercinada ve Kuşadası Belediyesi’nin önüne kurulan şarj istasyonlarda aynı anda 6 cihaz şarj edilebiliyor. Şarj istasyonları üzerine kurulan güneş panelleri aracılığıyla herhangi bir enerjiye ihtiyaç duymadan şarj dolum işlemi yapılabiliyor.

Yetkililer, aynı anda 6 cihazın şarj edilebildiği, güneş panelli şarj istasyonları için herhangi bir ücret alınmadığını ifade ederken, acil ve olağanüstü durumlar için yapıldığını belirtti. Kuşadası’nın dört noktasına konulan şarj istasyonlarının aynı anda 6 cihazı şarj edebildiği bildirildi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler