Takip Et

SON DAKİKA

Aydın yağmura teslim

29 Kasım 2016, Salı 13:20

     


Aydın genelinde gece yarısı başlayan yağmur, hayatı durdurma noktasına getirdi. Aydın’ın birçok noktasında su baskınları oluşurken, Aydın-Selçuk karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kuşadası’nın çevre yolu kavşağında ise yol trafiğe kapatıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dün geceden itibaren Ege'de etkili olan yağış, Aydın genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Kuşadası, Ortaklar ve Germencik ilçelerindeki birçok noktada yollar trafiğe kapatıldı. Görüş mesafesini 5 metreye kadar düşüren şiddetli yağmurdan dolayı sürücülerde zor anlar yaşadı.

AYDIN-SELÇUK KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Yol çalışmalarının devam ettiği Aydın-Selçuk karayolunun Havutçulu mevkisi yakınlarında oluşan su birikintilerinden dolayı yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kalan yol, Karayolu ekiplerinin ve iş makinelerinin çalışması sonucu tekrar trafiğe açıldı. Trafiğe kapatılan yolda uzun kuyruk oluştu.

KUŞADASI’NIN BİRÇOK NOKTASINDA SU BASKINLARI YAŞANDI

Yağan her yağmurda taşkınların meydana geldiği Kuşadası çevre yolunda yine su taşkını yaşandı. Otogar Kavşağı’nda meydana gelen taşkından dolayı yol trafiğe kapatılırken araçlar da suda mahsur kaldı. Kuşadası sahil bölümündeki yollarda da aynı sıkıntılar yaşanırken vatandaşlar altyapı eksikliğinden kaynaklanan bu sıkıntılara tepki gösterdi.

ORTAKLAR DA YAĞMURA TESLİM OLDU

Aydın-Selçuk karayolunun Ortaklar mevkisinde de trafik durma noktasına geldi. Çöp şişçilerin olduğu bölgede su taşkınları yaşanırken, iş makineleri kavşakta oluşan suyu boşaltmak için yoğun çaba harcadı. Aydın’ın birçok noktasında oluşabilecek kazaları önlemek amacıyla yoğun güvenlik önlemleri alındı. (MEHMET ÇALIK)

Yağmur çiftçinin yüzünü güldürdü

Şiddetli yağış, kazaları beraberinde getirdi

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler