Takip Et

SON DAKİKA

Alıcık, Lütfi Selek’in Öğretmenler Günü'nü pasta keserek kutladı

29 Kasım 2016, Salı 14:36

     


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun kurucusu ve Şefi Lütfi Selek’in öğretmenler gününü kutladı.

Emekli Müzik öğretmeni Lütfi Selek’in evine, üzerinde fotoğrafları konmuş pasta yaptırarak giden Başkan Alıcık Nazilli’nin en önemli değerlerinden biri olan Selek’in Öğretmenler gününü kutlayarak bir buket çiçek takdim etti. Nazilli Belediyesine 42 yıldır hizmet etmiş olan ve ismini Türkiye çapında da duyurmuş olan önemli ve değerli şahsiyetin öğretmenler gününde ellini öpmekten büyük bir onur duyduğunu ifade eden Başkan Alıcık; Nazillimizin medarı iftiharı çok değerli Lütfi Hocamın öğretmenler gününü kutluyorum. O bir çok öğrencisine yıllarca emek verdiği gibi 1984 yılından bu yana da kurduğu Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği topluluğu ile hem Nazilli Belediyesine hizmet verdi, hem de Nazillimizi Türkiye çapında tanıttı. Kendisinin öğretmenler gününü kutlamak için evinde ziyaret ettik. Kendisine vefa ve şükranlarımızı sunduk. Daha nice uzun yıllar sağlıkla yaşamasını temenni ettik. Kendisi ile yaptığımız sohbet her zamanki gibi muhteşemdi. Bizi kendisinden mahrum etmemesini diledik. Yaşadığı ve yaşayabileceği her türlü sağlık probleminde biz her daim yanında onun hizmetindeyiz. Kendisini çok seviyor ve önemsiyoruz” dedi.

Başkan Alıcık’ın yaptığı sürprizden dolayı çok mutlu olan Şef Lütfi Selek Kendisine verilen önem ve unutulmamasından duyduğu hazzı belirterek; “Nazilli Belediyesine uzun yıllar hizmet ettim. Beni unutmayarak her zaman hatırlayan ve Türk Sanat Müziğine önem veren başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben de meslektaşım olarak kendisinin öğretmenler gününü kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler