Takip Et

SON DAKİKA

Pamukören'den her yere hizmet

29 Kasım 2015, Pazar 18:21

     


Kuyucak'ın Pamukören Mahallesi'nde bulunan Sanayi Sitesi'nde Pamukören Halı Yıkama'nın sahibi Necip Bilgin, 2010 yılında kurduğu işletmenin 5 yılda Kuyucak ve çevresinde yoğun ilgiyle karşılaştığını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pamukören Mahallesi'nde 2010 yılında hizmet vermeye başlayan Pamukören Halı Yıkama, geçen 5 yıllık sürede Pamukören'den Atça'ya ve Sarayköy'e kadar halı yıkama hizmeti vermeye başladı. Geçtiğimiz yıl iş yerine son sistem Avrupa standartlarında teknolojik ekipmanlar ile işletmesini genişleterek müşterilerinin hizmetine sunan Pamukören Oto Halı Yıkama, kısa sürede bölgeye ilk profesyonel halı yıkama makinelerini getiren işletme oldu. Profesyonel makinelerin alınmasıyla çevre ilçelerden halktan yoğun talep artışı olduğunu açıklayan Necip Bilgin, "Profesyonel makinelerimizle beraber servis ağımız ve iş potansiyelimizin çıtası yükseldi" dedi.

"ELEMAN İHTİYACINI EN AZA İNDİRDİK"

Alınan profesyonel makinelerle birlikte eleman ihtiyacının en aza indiğini vurgulayan Necip Bilgin, "Sanayi bölgesinde eleman sıkıntısı oldukça fazla durumda. Biz aldığımız makinelerle eleman ihtiyacını aza indirdik. Bana iş yerimde yardımcı olan eşime, anneme ve babama teşekkür ediyorum. Bu yoğun ilgi ve alakaları için de tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. İşimizi hijyenik ortamda ve sevgiyle yapıyoruz" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler