Takip Et

SON DAKİKA

Çine Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Mali Kongresi'ni gerçekleştirdi

29 Eylül 2020, Salı 16:08

     


Çine Süt Üreticileri Birliği 2020 yılı Olağan Genel Mali Kongresi'ni gerçekleştirdi. Çine Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ergün Göçen, "Hedefimiz, her geçen gün daha da katlanarak birlik beraberlik içerisinde üretip, üretimimizi iyi şartlarda satıp üreticinin gelir düzeyini yükseltmek" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

2018 yılında kurulan Çine Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Mali Kongresi üreticilerin geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Süt Üreticileri Birliği, kongrede üyelerine süt kalitesini arttırmanın yollarını ve pazarlama alanlarının nasıl genişletileceği konuları hakkında önemli bilgiler sundu. Çine Mutaflar Mahalle Muhtarı Şeref Sever’in divan başkanlığını yaptığı kurulda gündem maddeleri tek tek okundu ve oynalarak onaylandı.

"BİRLİĞİMİZ BÜYÜYOR"

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ergün Göçen şunları söyledi; "Bilindiği gibi 1 Mart 2018 tarihinde ben ve arkadaşlarımız tarafından kurulan bu birlik, üyelerimizin de desteğiyle hızla büyümekte. Her geçen gün daha da katlanarak birlik beraberlik içerisinde üretip, üretimimizi iyi şartlarda satıp üreticinin gelir düzeyini yükseltmek hedefimiz. Kongremize katılan yöneticiler ve üreticilerimize teşekkür ederim." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler