Takip Et

SON DAKİKA

Bir aydır doktorun uğramadığı uluslararası poliklinik kapatıldı

29 Temmuz 2019, Pazartesi 16:53

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kuşadası’nda Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’ne bağlı Uluslararası Diş Bakım Polikliniği’ni kapattırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası’nda 2018 yılının Nisan ayında Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından yürütülen “Diş Sağlığı için Kuşadası’na Yolculuk” projesi kapsamında açılan International Dent Care adlı diş polikliniği, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in talimatıyla kapatıldı.

REKTÖR’Ü TANIMADILAR

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Kuşadası’ndaki Uluslararası Diş Bakım Polikliniği’ne bir vatandaş gibi giden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bir personele muayene için geldiğini söyledi. Elinde kahve ve sigara olan personel Rektör’ü tanımadı ve “Doktor yok, muayene olamazsınız” dedi. Bunun üzerine Rektör, “Doktor ne zamandır yok? Ne zaman gelecek? Benim dişim ağrıyor, ne zaman geleyim?” gibi sorular yöneltince, bu kez içeriden gelen başka bir poliklinik çalışanı devreye girdi ve kendilerine hasta gibi davranan Rektör’ü o da tanıyamadı ve “Yaklaşık bir aydır doktor gelmiyor, isterseniz siz başka yerde muayene olun” dedi.

KAPATILMASINI İSTEDİ

Rektör Prof. Dr. Aldemir, bu cevap üzerine kendisini tanımayan ve laubali davranan iki poliklinik çalışanını yanında Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Başhekimini arayarak Kuşadası’ndaki polikliniğin kapatılması talimatını verdi. Bu talimat üzerine kapatılan poliklinikte çalışan personel de Efeler’deki hastane merkezinde görevlendirildi. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler