Takip Et

SON DAKİKA

"Tozundan değil özünden"

29 Temmuz 2015, Çarşamba 14:37

     


Hava sıcaklıkların artması, vatandaşları bunalttı. Vatandaşlar sıvı kaybını önlemek ve serinlemek için limonata içiyor. Özel olarak hazırlattığı ilginç aracıyla Efeler Yağcılariçinde yıllardır limonata ve kar helvası satan Mustafa Tüzün(56) , “Kullandığım malzemeler tozundan değil özünden” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Yağcılariçinde seyyar olarak limonata ve kar helvası satarak geçimini sağladı söyleyen Mustafa Tüzün, bu işi 38 yıldır yaptığını ifade etti.

Kış aylarında yaptığı tatlı çeşitleri ile vatandaşların içlerini ısıtan Tüzün, yazları da limonata, kar helvası ve nar çiçeği satarak Aydınlıları serinletiyor.

“KENDİMİN YEMEYECEĞİ HİÇBİR ÜRÜNÜ SATMAM”

İnsan sağlığına önem verdiğini belirten Tüzün, “Hazırlayıp sattığım tüm ürünlerin sağlıklı ve doğal olmasına dikkat ederim. Kendimin yiyip içmediğim bir şeyi asla satmam. Sattığım ürünlerin hepsini evde kendim hazırlıyorum. Gıda boyası, yapay tatlandırıcı gibi insan sağlığına zararlı hiçbir ek madde kullanmam. 10 yıldır bu işi Aydın’da yapıyorum. Sattığım ürünlerin birçok müptelası var, herkes ne yediğinin ve ne içtiğin farkında. İşlerim Allah’a şükür çok iyi. Sağlığım elverdikçe vatandaşları serinletmeye devam edeceğim” dedi.

Mustafa Tüzün'ün yaptığı limonatayı içen vatandaşlar, lezzetine tam not veriyor. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler