Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da şehiriçi otobüsleri ‘hızır acil’ gibi çalıştı

29 Haziran 2020, Pazartesi 16:17

     


Aydın’da hafta sonu Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilerin imdadına Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri yetişti. Otobüsler adeta sınava geç kalan öğrencileri okullarına yetiştirmek için seferber oldu.

Tüm yurtta olduğu gibi Aydın’da da hayallerindeki üniversitelere girmek isteyen öğrenciler YKS sınavında ter döktü. YKS sınavına geç kalan öğrenciler cadde ve sokaklarda koşturarak sınava girecekleri okullara yetişmeye çalışırken, öğrencilere Şehir İçi Özel Halk Otobüsü şoförleri yardımcı oldu. Öğrencileri otobüslerine alan sürücüler güzergah dışına çıkarak öğrencileri sınava yetiştirdi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Aydın Şehir İçi Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Sınav günü öncesi tüm şoförlerimize kendi grubumuzdan mesaj attık. Sınava geç kalan öğrenci görürseniz güzergah dışına da çıkıp o öğrenciyi yetiştirin dedik. Pazar günü güzergahı, Adnan Menderes Bulvarı’ndan Ramazan Paşa istikametinden Adnan Menderes Üniversitesi olan 16 numaralı otobüsümüzün şoförü Cengiz Çoban, bulvarda bir öğrencimizin geç kaldığını fark etmiş. Öğrencimizi otobüsüne alarak güzergah değiştirerek Gençlik Caddesi’nden Cumhuriyet Lisesi’ne ulaşarak zamanında okula yetiştiriyor. Şoförlerimize bu duyarlı hareketlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (İHA)







 
Son Eklenen Haberler