Takip Et

SON DAKİKA

Vali Koçak, protokolle vedalaştı

29 Haziran 2017, Perşembe 13:02

     


Resmî Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’yle merkeze çekilen Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, kente veda etmeden önce, Aydın protokolüne veda yemeği verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Vali Koçak, yemek başlamadan önce masaları gezerek, konuklarla tek tek tokalaştı.

Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda konuşan Koçak, idarecilikte kompleks sahibi olmamanın çok önemli olduğunu belirterek, vatandaşlara eşit ve adil muamele yapmanın tüm mülki amirlerin en önemli görevi olduğunu vurguladı.

Kaymakamlık yaptığı yıllarda çok iyi valilerle çalıştığını, onlardan çok şey öğrendiğini dile getiren Koçak, “Ben mesleğe çırak olarak, Ankara eski valisi Saffet Arıkan Bedük’ün yanında başladım. Geçmişte Aydın Valiliği görevinde bulunan Emir Durmaz ile de Diyarbakır’da çalıştım” dedi.

Valilik yaptığı dönemde beraber görev yaptığı tüm çalışma arkadaşlarına hakkını helal ettiğini bilderen Koçak, protokol üyelerinden helallik istedi.

 

“ADİL BİR YÖNETİCİYDİ”

Toplantıda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, Ömer Faruk Koçak’ın iyi bir devlet adamı ve adil bir yönetici olduğunu belirterek, Aydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı Koçak’a teşekkürlerini sundu. Başkan Çerçioğlu, Vali Koçak’ın yönettiği toplantıların mutlaka sonuç odaklı olduğunu kaydetti.

Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan da, Ömer Faruk Koçak’la bir yıl görev yaptıklarını anımsatarak, “Bundan sonra nerede olduğumuzun önemi yok. Beraber çalışmaktan onur duydum. Yolunuzun açık olmasını diliyorum” diye konuştu.

Vali Koçak’la ilgili bir anısını anlatan Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ da, “Bir gün sayın valimizle arabaya bindik. Bir baktık ki, kendimizi Ilıcabaşı’nda bulduk. Mahallenin ortasında durduk. Mahalleliden söz aldık, ‘uyuşturucuyu bırakacaksınız, sizi iş sahibi yapacağız’ diyerek mahalleliyi etkilemişti'' ifadelerini kullandı.

Konukların konuşmalarının ardından, Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Vali Koçak’a kol saati armağan etti.

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ da, Vali Koçak’a üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ambleminin bulunduğu çini tablo hediye etti.

Vali Koçak, yemeğin ardından katılımcılarla tek tek vedalaştı. Veda yemeğinde vali yardımcıları, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum ve meslek kuruluşu temsilcileri de hazır bulundu. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler