Takip Et

SON DAKİKA

Gurbetçi vatandaşın AYDEM isyanı

29 Haziran 2017, Perşembe 09:58

     


Almanya’dan Türkiye’ye bayram tatili için gelen Hulusi Demir adlı vatandaş borcu olmamasına rağmen elektriğin kesilmesi nedeniyle üç gündür elektriksiz kaldığını belirterek AYDEM’e isyan etti

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gurbetçi Hulusi Demir eşi Fusün Demir ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ikinci günü tatil için Efeler Vali Konağı Caddesi’nde bulunan evine geldiğinde elektiğin kesik olduğunu görerek elektrik şalterini kontrol etti. Şalterin mühürlendiğini gören Hulusi Demir sayaç üzerine bırakılan tebligatı okuduğunda nisan ayına ait 55 TL’lik ödenmemiş faturası olduğunu gördü. Evine en son geçen ocak ayında gelip 15 gün kaldığını, giderken de şalteri kapattığını belirten gurbetçi vatandaş, durumu öğrenmek için AYDEM’e gittiğinde, nisan ayına ait 55 TL ödenmemiş fatura nedeniyle arife günü elektriğinin kapatıldığını öğrendi. Görevli Hulusi Demir’e faturasının yanı sıra 75 TL daha borcu olduğunu söylediğini, Demir’in “Ne borcu” sorusuna “Bir şirkete borcunuz varmış” yanıtını aldı.

 

ÜÇ GÜNDÜR ELEKTRİĞİMİZ YOK

AYDEM görevlisinin fatura bedeli ve 75 TL’lik kaynağı belli olmayan borcu ödemeden elektriğinin açılmayacağını söylemesiyle gurbetçi vatandaş isyan etti. Fatura’nın ait olduğu nisan ayında Almanya’da bulunduğunu belirten Hulusi Demir “Üç gündür elektriksiz yaşıyoruz. Akşamları el fenerleriyle mumlarla oturuyoruz. Buzdolabımız çalışmadığı için yiyecek alamıyoruz. Üç öğün dışarda yemek yiyoruz. Hava neredeyse 45 derece ama biz klimayı açamıyoruz. Şofbenimiz elektrikli olduğu için duş dahi alamıyoruz. Banyo ve lavabomuzda pencere olmadığı için gündüzleri bile karanlık oluyor. Üç gündür elektriksiz kaldık ve büyük mağduriyet yaşıyoruz” sözleriyle AYDEM’e isyan etti. (FİLİZ ÖZDEMİR)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler