Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çineliler artık Aydın’a gitmek zorunda değil

29 Nisan 2024, Pazartesi 10:47
Son güncelleme: 29 Nisan 2024, Pazartesi 21:21

     


Çine’de farklı konsepti ile dikkat çeken Aralık Stüdyo Cafe gitar ve bateri dersleri için Aydın’a gitmek zorunda kalanların uğrak noktası oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Uzun yıllar müzikle uğraşan ve müzisyenlik mesleğini kafe ile birleştirip farklı bir konseptte hizmet veren Bahri Kocabaşoğlu, memleketi olan Çine’de bir ilke imza attı. Çine'de hem kaliteli vakit geçirmek hem de çeşitli oyunlar oynamak isteyen gençlerin adresi Aralık Stüdyo Cafe oldu. Bateri ve gitar gibi müzikal aletleri çalmayı öğrettiği kafesinde sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile hizmet veren Kocabaşoğlu işletmesi hakkında bilgiler verdi, “On yıldır Eskişehir’de müzisyenlik yapıyordum, şimdi Çine’ye memleketime dönüş yaptım. Burada güzel bir stüdyo ortamı bateri, gitar, piyano dersi aynı zamanda kayıt stüdyosu ve kafeterya olarak hizmet vermekteyiz. Kafemizde okey, tavla, monopoly, Jenga, bilardo tarzı oyunlarımız mevcut. Yakında Aralık Bahçe olarak da hizmet vermeyi düşünüyoruz. Kafenin yanı sıra stüdyomuzda bateri ve gitar dersleri veriyorum Çineli öğrencilere ve yetişkinlere. Piyano ve keman hocamız şehir değişikliği sebebiyle gittiği için o dersleri şu an veremiyoruz. Öğrencinin arzına göre derslerimizi başlatıyoruz, en az on öğrencinin bateri, piyano, gitar veya keman için başvuru yapması gerekiyor ki o bölümde derse başlayalım” dedi.

Çine’de müzikal eğitim adına da büyük bir eksiği gideren genç işletmeci, “Çine’de çocuklarımızın müzikal eğitimi anlamı adına bir eksiklik vardı onu tamamlamış olduk. Veliler çocuk gelişimi konusunda çok bilinçli. Özellikle küçük yaştaki çocukların gelişimi konusunda müzikal eğitim çok önemli. Genelde 5 yaş üzeri çocuklara eğitim vermeyi hedefliyorum. 3-4 yaşlarındaki çocuklarımız da mevcut ama onlar daha ilgi alanlarının tam seçemedikleri için 5 yaşından sonra olması daha ideal” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler