Takip Et

SON DAKİKA

Söke Ticaret Borsası 5 yıldızlı borsa oldu

29 Mart 2018, Perşembe 18:08

     


Söke Ticaret Borsası, oda ve borsaların uluslararası oda ve borsa statüsüne ulaşması için uyguladığı akreditasyon sürecini döneminin en yüksek ikinci puanını alarak tamamladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Akredite borsa olmasıyla birlikte beş yıldızlı hizmet sunan oda ve borsalar arasında yerini alan Söke Ticaret Borsası, ‘Akredite Borsa’ sertifikasını, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merkez binasında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

 

“ÖNCEDEN MÜŞTERİ ODAKLI KALİTE ANLAYIŞI YOKTU”

Akreditasyon sistem denetiminden geçen ve 13. Dönem oda-borsalar arasında yerini alan Söke Ticaret Borsası'nın da katıldığı TOBB merkez binasında düzenlenen sertifika dağıtım törenine, Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Nejat Sağel, Yönetim Kurulu Başkanı S. Deniz Günal, Yönetim Kurulu Üyesi Merve Gümüşkaya, Meclis Üyesi Mustafa Toyran ile Akreditasyon Sorumlusu Hülya Aydoğan katıldı. Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Sizin döneminizdeki başarı hikayenizden biri de bugün verilen akreditasyon çalışmalarıdır. TOBB Başkanı olduğum dönemde odalar ve borsalar birliği camiasında müşteri odaklı kalite anlayışı yoktu. Biz de dünyadaki en tecrübeli olan İngiltere Odalar Birliği ile görüştük ve buraya gelip bizi eğitti. Eğitimler sayesinde biz de akreditasyon veren bir kurum haline geldik. İlk önce kendimizi disipline ettik. Sonra ülke geneline yaymaya başladık bu eğitimleri. 2002 itibarıyla bir tane proje yazabilen odam yoktu benim. Dil bilen oda sayım beşti. Bugün çok şükür oda ve borsalarımız 800 milyar liralık proje yaptı” diye konuştu.

 

TÜFEKÇİ İLE HİSARCIKLIOĞLU BORSA YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Hisarcıklıoğlu’ndan sonra bir konuşma yapan Bakan Tüfenkçi oda ve borsaların bulundukları il ve ilçelerin vizyon ve misyonuna büyük değer kattıklarını söyleyerek sertifika alan oda ve borsaları tebrik etti. Konuşmanın ardından akreditasyon sistem denetiminden geçen ve 13. Dönem oda-borsalar arasında olan Söke Ticaret Borsası’na 'Akredite Borsa' sertifikasını, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, borsa yöneticilerine takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler