Takip Et

SON DAKİKA

"Her bedeli ödemeye razıyım"

29 Ocak 2015, Perşembe 17:36

     


Çine Ziraat Odası Başkan Adayı Özkan Atıgan, "Çiftçi için her bedeli ödemeye razıyım" dedi.

Çine Madran Yaylası Ekoköy Projesi tanıtım toplantısına katılan Çine Ziraat Odası Başkan Adayı Özkan Atıgan, Çine Belediye Başkanı ile aynı masada yemek yediğini ve bu yüzden Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'ndeki müdür vekilliği görevinden alındığını belirterek,’’Ben bedel ödedim. Çiftçi için her bedel ödemeye razıyım" diye konuştu.

"Onlar gitsin lüks mekanlarda yemek yesin’’

"Ne olmuş Çine Belediye Başkanı ile yemek yediysem" diyen ve Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok'u da üstü kapalı sözlerle eleştiren Başkan Adayı Atıgan şunları söyledi:

"Allah nasip ederse Çine Belediye Başkanımız Enver Sailh Dinçer Bey de yanımızda, hedefimiz üreticimizin gelirini nasıl arttırabiliriz olacak. Benim çiftçimin neden bir dört çarpı dört kepçesi yok? Lüks mü bu? Onlar gitsin lüks mekanlarda yemek yesin. İnşallah göreve geldiğimde bu konuyu değerlendireceğiz."

"Çine’de huzur yok’’

"Çine'de şuan huzur yok’’ diyen Atıgan, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’ Ben hayatımda böyle sıkıntılı günler geçirmedim. Belediye başkanımız sıkıntılı. Ben müdürken sıkıntılıydım. Kaymakam Bey sıkıntılı. Delege arkadaşlarımız sıkıntılı çirkin çirkin teklifler, insanlar demokrasiye inanmıyor. Herkes hür oyunu kullanabilmeli. Birileri sabaha kadar bir yerlere hapis ediliyor. İki bardak rakı, viskilerle paralar teklif ediliyor. Bunlar ayıp. Bizim örf ve adetlerimize layık bir şey değil. Bu delege ve köylülere hakarettir. Ben kavgadan yana değilim. Belediye Başkanı ile yemek yedim diye, bedel ödedim. Çiftçi için her bedeli ödemeye razıyım. 4. Şubat günü inşallah sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz."

Tarım İlçe Müdürlüğünün önüne bina yaptıracak

Delegelerden oy isteyen Çine Ziraat Odası Başkan Adayı Özkan Atıgan, başkan seçilmesi halinde Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasının önüne Çine Ziraat Odası'nı taşıyacağını söyledi. Yeni yapılacak olan bina içerisinde, tarım alet ve ürünlerinin satıldığı market, konferans salonu ve pazarcılar için misafirhane ve cafe de yer alacağını belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler