Takip Et

SON DAKİKA

Belediye personeline iletişim eğitimi

29 Ocak 2015, Perşembe 13:56

     


Söke Belediyesi'nde çalışanlara yönelik eğitimler sürüyor. Geçtiğimiz ay içerisinde zabıta personelinin tamamına verilen iletişim eğitiminin ardından, bu kez Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, iş hayatında iletişim konusunda eğitim aldı.

Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Söke Belediyesi işbirliği kapsamında Bedesten Kurs Merkezi Salonunda haftada iki gün olarak verilen eğitimde, çalışanlar iki hafta süren kursta iş hayatında ve günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri çatışma ve iletişim konularında eğitim aldıl.

Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Neriman Arslan’nın yanı sıra müdürlük personelinin tamamının katıldığı eğitim seminerinde Söke Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi Psikolojik Danışmanları Esra İlgin ve Şuayip Örenli tarafından verilen eğitim sonrası, kursa katılan personel sınava tabi tutuldu.

Çalışanlara yönelik eğitim çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ”Zabıta personelimizin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz personelinin almış oldukları eğitimin mutlaka iş yaşamlarına bir katkısı olacağını düşünüyorum. Çalışanlarımızın hizmet içi eğitimlerine yönelik bu tür seminer ve kurslarımız devam edecek” dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler