Takip Et

SON DAKİKA

CKD Aydın Şubesi yeni başkanını seçti

28 Kasım 2016, Pazartesi 09:46

     


Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Aydın Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda yeni başkan belirlendi. Başkan Saniye Duman’ın yeniden aday olmadığı olağan Genel Kurul'da Fatma Taşci başkanlığa seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhuriyet Kadınları Derneği Aydın Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda çarşaf listeyle gidilen ve Başkan Saniye Duman'ın yeniden aday olmadığı seçimde, Fatma Taşci oy birliği ile CKD Aydın Şubesi'nin yeni başkanı seçildi. Genel kurul'da konuşan CKD Aydın Şubesi Başkanı Saniye Duman, 2 buçuk yıldır başkanlık görevini yürüttüğünü söyleyerek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bugüne kadar yaptığım çalışmalarda yanımda yer alıp bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yönetime seçilecek arkadaşlarıma da görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Başkanlığa seçilen Fatma Taşci, görevini layıkıyla yerine getireceğini belirterek, “Aldığımız bu bayrağı layıkıyla taşıyacağız. Kadın haklarının savunucusu olacağız. Beni başkanlığa seçen üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cem Vakfı toplantı salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul'a Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak, Vatan Partisi Öncü Gençlik İl Başkanı Uğur Aykaç, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İl Başkanı Mehmet Babacan, CKD üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler