Takip Et

SON DAKİKA

ABD'ye torun ziyareti kabusa dönüştü

28 Kasım 2016, Pazartesi 17:17

     


Efeler'de yaşayan Salih Günaydın'ın (70) ABD'de yaşayan torunlarını ziyareti kabusa dönüştü.

Emekli Salih Günaydın, 16 yıldır ABD'nin San Francisco şehrinde yaşayan torunlarını görmek için uçak bileti aldı.

Biletle birlikte de "Ne olur ne olmaz" düşüncesiyle Aydın'da Alyans Sigorta Şirketi'ne kendisini sigorta yaptıran Günaydın, yorucu bir yolculuğun ardından ABD'deki torunlarına kavuştu.

Bir süre sonra burada yüksek ateş, titreme, kusma şikayetiyle ilgili özel bir hastaneye başvuran ve tedavi olan Günaydın, iyileştikten sonra sigorta evraklarını hastaneye teslim ederek taburcu oldu.

Türkiye'ye dönen Günaydın , bir süre sonra ABD'de tedavi olduğu hastaneden gelen yaklaşık 15 bin TL'lik ödeme emriyle şaşkına döndü.

YARGIYA İNTİKAL ETTİRDİ

Günaydın, kendisini sigorta yaptıran Aydın'daki şirkete sorunun çözümü için müracaat ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"ABD'deki hastaneden birkaç ayrı tedavi masraflarını gösteren faturalar geldi. Faturaları, ödemeyi yapması için Aydın'daki sigorta şirketine teslim ettim. Bir süre sonra ABD'deki çocuklarım beni arayarak tedavi olduğum hastaneden bazı kişilerin kendilerini aradığını ve ödeme yapılmasını istediklerini, bu arada tehdit edildiklerini söylediler. Ben de soluğu sigorta şirketimde aldım. Şirkette çalışan görevli konuyla ilgilendi. Teslim ettiğim fatura ve diğer evrakları İstanbul'daki genel merkezlerine gönderdiğini bildirdi, hatta kargo numarasını bile bana gösterdi. Ancak aradan uzun süre geçmesine rağmen İstanbul'daki şirket yetkilileri, fatura ve evrakların ellerine ulaşmadığını, bu nedenle ödeme yapamayacaklarını söylediler. Aydın'daki sigorta şirketinde evraklar kayıtlı olmasına rağmen İstanbul'daki şirket hala evrakların gelmediğini iddia ediyor. Torunlarıma ziyaretim kabusa dönüştü. Bu şirket her gün televizyonda reklamını yapıyor. Utanmadan yalan söylüyorlar ve parayı ödemiyorlar. Şirketi mahkemeye verdik. Hakkımı sonuna kadar arayacağım " dedi.

Günaydın, kendisinin daha önce karaciğer nakli geçirdiğini ve çok çabuk hastalık kaptığını belirterek, yaşadığı olayın başkalarının başına gelmemesi için sigorta şirketlerini iyi araştırmalarını önerdi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler