Takip Et

SON DAKİKA

Müzik şöleninde Başkana doğum günü sürprizi

28 Kasım 2015, Cumartesi 13:44

     


Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeni hizmet binasında dün akşam düzenlenen müzik şöleni salonu dolduran vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Şölende belediye personeli, Belediye Başkanı Ümmet Akın’a doğum günü sürprizi yaptı.

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Belediye Konferans Salonu’nda düzenlediği müzik şöleni, Germenciklileri coşturdu.

Konsere Germencik halkı büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, vokal arya çok sesli korosu ardından Şehit Cafer Efe Yörük ve Zeybekler Derneği Halk Oyunu Gösterisi, solo ve koro olarak halk müziği parçalarının seslendirildiği, genç yeteneklerden oluşan Türk Halk müziği grubu yer aldı.

AKIN’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Belediye Başkanı Ümmet Akın’a belediye personeli tarafından organize edilen doğum günü sürprizi geceye renk kattı. Vatandaşların doğum günü kutlama mesajlarının yer aldığı videoların ardından doğum günü pastasını kesen Başkan; sürprizi beklemediğini, hem şaşırıp hem de duygulandığını ifade etti. Ümmet Akın da personeline yüzde 49’luk oy alan hükümetten önce asgari ücretleri bin 300 liraya çıkardığını belirterek çalışanlarını sevindirdi. Akın; “Emekçiden yana bir belediye başkanıyım. El ele doyduğumuz bu topraklar için hizmet ederken, onların da huzuru ve mutluluğu, yüzlerinin gülmesi beni mutlu ediyor. Onlar benim için doğum günü sürprizi hazırlamışlar, bu sürprizde benim armağanım olsun” dedi.

Konserle ilgili de açıklama yapan Akın, “Sosyal belediyeciliğin en önemli yönü, kent halkının kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamaktır. Kent kültürünü geliştirmeye yönelik düzenlenen bu etkinliklerle genç yetenekleri sosyal hayata kazandırmayı, kendilerini ifade etmelerini amaçlıyoruz. Bu gecede bizi ve kültürel değerlerimiz anlatan türkülerimizi dinlemek için davete katılan her izleyicimize teşekkür ediyorum” dedi. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler