Takip Et

SON DAKİKA

Öğrencilerin can güvenliği yok

28 Ekim 2016, Cuma 10:02

     


Efeler’in Adnan Menderes Mahallesi'ndeki Hacı Celal Oto İlkokulu öğrencileri okul giriş-çıkış saatlerinde her gün kaza tehlikesi yaşıyor. Hız sınırı uyarı levhası bulunması da sürücüleri yavaşlatmaya yetmiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın genelinde tüm okullarda öğrencilerin karşıdan karşıya geçişini güvenli hale getirmek için yerleştirilen kasisler, Adnan Menderes Mahallesi'nde yüzlerce öğrenciye hizmet veren Hacı Celal Oto İlkokulu’nun önünde bulunmuyor.

ÖĞRENCİLERİN CAN GÜVENLİĞİ YOK

Doğu Aydın Bulvarı yönünden gelen araç sürücülerini uyaran kasis ve yaya yolu tabelası mevcut. Ancak söz konusu kasisin asfalt çalışmasından sonra tekrar yapılmaması vatandaşın tepkisini çekiyor. Özellikle küçük yaştaki öğrencileri okula yalnız göndermek istemeyen veliler durumdan son derece şikayetçi. Çocuklarının karşıdan karşıya geçerken can güvenliklerinin bulunmadığını dile getiren veliler, sökülen kasislerin tekrar takılması gerektiğini söylüyor.

ORTAOKULDA VAR İLKOKULDA YOK

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Sedat Uygun, Hacı Celal Oto Ortaokulu ve Hacı Celal Oto İlkokulu’n yan yana olduğunu ve bulvarda yüzlerce öğrencinin karşıdan karşıya geçtiğini söyledi. Sıcak asfalt çalışmasından sonra ortaokul önüne kasisler yapıldığını ifade eden Uygun, “Ancak yaş ortalaması daha küçük olan ilkokul önünde sadece yaya geçidi şeridi var. Bunu yapmak çok mu zor? Geçtiğimiz günlerde burada kaza oldu. İlla birinin ölmesi mi gerekiyor?” diyerek tepkisini dile getirdi. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler