Takip Et

SON DAKİKA

Kahvederesi, Başkan Alıcık'ı ağırladı

28 Haziran 2017, Çarşamba 11:03

     


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayramın ikinci günü akşamını memleketi Karacasu’daki Kahvederesi Yaylası'nda geçirdi. Nazilli’nin bunaltan sıcağından uzaklaşıp yaylada sakin, huzurlu bir bayram akşamı geçiren Başkan Alıcık, yayla havasını çok sevdiğini söyledi.

BOL OKSİJEN DEPOLADI

Karacasu’nun Kahvederesi Yaylası, yaz aylarında aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşların akınına uğruyor. Akşamları eredeyse yer bulmakta zorlanan vatandaşlar, yaylanın bol oksijenli, temiz ve serin havasını soluyarak huzur buluyor. Bayram ziyareti için geldiği Kahvederesi Yaylası'nda, ailesi ile birlikte serinleyip temiz hava ve bol oksijen depolayan Başkan Alıcık, eşi Rümeysa, annesi Melek ve çocukları ve Nazilli Belediyespor'da genel kaptan kardeşi Hakan Alıcık ile birlikte baş başa vakit geçirdi. Yoğun iş temposu nedeniyle dinlenmeye vakit bulamayan Başkan Alıcık, bayram münasebetiyle yaylanın temiz ve serin havasında stres attı.

YAYLA KÜLTÜRÜ BAŞKA

Fırsat buldukça sık sık yaylaya geldiğini söyleyen Başkan Alıcık, “Çocukluğumuz bu yaylalarda geçti. Yayla kültürü binlerce yıldır süre gelen bir kültürdür. Tabiatın güzelliği insana ayrı bir huzur veriyor. Kuş ve su sesleri arasında dingin sakin vakit geçirmek insana iyi geliyor. Sıcaktan bunalanlara yaylamızı tavsiye ederim” dedi. Kahvederesi Yaylası'nın da yayla turizmi açısından önemli bir yer olduğunu söyledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler