Takip Et

SON DAKİKA

“Staj ve çıraklık mağduriyeti bitinceye kadar yanınızdayız”

28 Mart 2024, Perşembe 10:30

     


Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iftarda buluştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İstanbul Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı Selçuk Aydın, Yardımcısı Sinan Dikici ve Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyon Başkan Yardımcısı Ayhan Keskin iftarda Rumeli Balkan Buluşması'na katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiler. CHP Lideri Özgür Özel’in hem mecliste hem de mitinglerde staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına verdiği destek nedeniyle teşekkür eden staj mağdurlarına, mesaj yolladı.

"STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARINI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Özgür Özel, staj ve çıraklık mağdurları hakkını alıncaya kadar dile getirmeye devam edeceklerini ve bu işin peşini bırakmayacakları sözünü verdi. Özel,” staj ve çıraklık mağdurları hakkını alıncaya kadar dile getirmeye devam edeceğim. CHP Genel Başkanı olarak bu işin peşini bırakmayacağım. Burada haksızlık var Ve biz bunun giderilmesi için her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizleri yalnız bırakmayacağız.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da staj mağdurlarının İstanbul’da 10 binlerce kişi ile mitingler düzenlediklerini belirterek, ”Belediye olarak her zaman destek verdik bundan sonra da vereceğiz” dedi. (SELİME AYDEMİR) (MEHMET AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler