Takip Et

/>

SON DAKİKA

“Bu, Aydın’a yakışmıyor”

28 Şubat 2024, Çarşamba 11:25

     


Aydın’da yaşayan vatandaşlara 31 Mart yerel seçimlerine aday olarak katılsaydınız sizin vaatleriniz neler olurdu? Diye sorduk. Aydın’da yaşayan vatandaşların vaatleri temiz bir çevre ve ulaşım oldu.

 

“Bu kadim şehir Aydın büyük bir köy oldu maalesef. Öncelikle ulaşım, dünya kadar işsizimiz var. İş imkanı olacak. Temiz, adil bir şekilde Aydın’ı idare etmek isterdim. Herkesin rızasını alarak Aydın’ı birlikte idare ederek şuanda Aydın’a bakıyorsun koca bir köy. Bu Aydın’a yakışmıyor”

 

Bülent Payzın, “İnsanlara müreffeh bir yaşam, ekonomik olarak özgür bir Türkiye vaadinde bulunurdum”

 

Figen Armağan, “Benim vaadim ekonominin düzelmesi olurdu. Eğitim, sağlık çünkü Türkiye’de hiçbir şey düzenli gitmiyor”

 

“Çocuklar için iyi bir gelecek vadederdim”

 

“Temiz, yalansız, doğru bir başkan olurdum. Şuranın rezilliğine bakın. Gürültüden geçilmiyor. Daha güzel bir çevre derdim”

 

“Ben kesinlikle dürüst olurdum. Gerçekleri insanlara anlatırdım”

 

“Benim vaadim güzel bir Türkiye kurmak olurdu. Milletin isteğine göre bir düzen yapmak olurdu”

 

“Ben işçilere yönelirdim. İşçiler şuanda mağdur. Çoğu yerde bunu kontrol etmiyorlar. Sigortasız çalışan işçiler, bunlara yönelik olurdu. Sigortasız çalışanlar çok mesela. Bunlara dikkat etmiyorlar. Ben bunları kontrol ederdim”

 

“Ben de işçilere yönelirdim. İşverenleri kontrol ederdim. Artı Aydın’da sosyal aktivite yapabileceğimiz bir yerde yok. Onlara yönelik bir şeyler yapardım” (SELİME AYDEMİR)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler