Takip Et

/>

SON DAKİKA

“Bize verilmiş en büyük ceza Özlem Çerçioğlu’dur”

28 Şubat 2024, Çarşamba 14:15

     


Büyük Birlik Partisi (BBP) İncirliova İlçe Başkanı Yaşar Şehzade Kurdoğlu Şanlıalp, “Denizli mega kent oldu ve Aydın’ı 30’a katlar durumda. Fakat bize verilmiş ve seçilmiş en büyük ceza, Özlem Çerçioğlu’dur” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ağır sözlerle eleştiren BBP İncirliova İlçe Başkanı Yaşar Şehzade Kurdoğlu Şanlıalp, İncirliova’nın sorunlarını da dile getirdi. Başkan Şanlıalp, oturduğu mahallenin hala altyapısı olmadığını ve bu nedenle evinin bahçesinde oturamadığını dile getirdi.

“BİZİM EN BÜYÜK SIKINTIMIZ ÖZLEM ÇERÇİOĞLU”

“Bizim en büyük sorunumuz Aydın Büyükşehir Belediyesi ama biz Büyükşehir olalı 10 yıl oldu” diye sözlerine başlayan Başkan Şanlıalp, “İncirliova İlçemizin Sandıklı Mahallesi’nde boy boy binalar yapıldı. Fakat Büyükşehir Belediyesi 10 yıldır Sandıklı’nın altyapısını yapamadı. Özlem hanım konserler veriyor, çorbalar dağıtıyor. Ona buna konser vereceğine önce Sandıklı’ya gelip, altyapıyı yapacak. Bizim en büyük sıkıntımız ne biliyor musunuz? Özlem Çerçioğlu. Bize verilmiş ve seçilmiş en büyük ceza Özlem Çerçioğlu’dur. Benim 4 tane torunum var. Ben torunlarımla bahçede kahvaltı yaptırıyorum. Her gün binalarda altyapı olmadığı için vidanjörler geliyor ve o kokudan dolayı ben torunlarımla bahçemde kahvaltı yapamıyorum. Yoksa bu ilçede bir problemimiz yok, bizim en büyük sıkıntımız Özlem Çerçioğlu” diye konuştu.

“İNŞALLAH SEÇİLMEZ, ÇÜNKÜ 10 YILDAN BERİ ANAMIZI AĞLATTI”

İlçe belediyelerinin imkanı ve bütçesi olmadığını belirten Şanlıalp, “İncirliova Belediyesi’nde imkan yok. Aytekin Kaya neden gitti İYİ Parti’den AK Parti‘ye? Özlem Çerçioğlu destek çıkmadığı, kaynak vermediği için. Çünkü Büyükşehir’e geçtikten sonra bütün ilçelerdeki olanaklar, Büyükşehir’in eline geçti. Ben kahveciyim, bugün düşün bir kahvehaneye ayda bin lira, bin 500 lira su parası geliyor. Bu su paraları Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne gidiyor. Aydın’da milyonlarca abone var, bu sular nereye gidiyor? Büyükşehir‘e gidiyor. Aldığı su paralarıyla bizlere hizmet yapsa, altyapı yapsa mutlu oluruz. Özlem Çerçioğlu 15 yıldan beri Aydın’a, İncirliova ilçesi kadar bir görsellik yapabildi. Bizim Büyükşehirle hiçbir alakamız yok. Hemen dibimizde Denizli var, mega kent oldu. Aydın’ı 30 bin kez satın alır konumda. Sağda solda insanlara çorba dağıtmakla, bir evden beş kişi çalıştırmakla bu siyaset yürümez. Özlem Çerçioğlu belki bir dönem iyiydi ama Büyükşehir’de beceriksiz kaldı, randımansız kaldı. Yani Özlem Çerçioğlu’nun şuan tek yaptığın ne biliyor musunuz? Türkiye’nin en büyük işçi bulma kurumu. CHP’liysen beş kişi çalışıyor bir evden, CHP’li değilsen işe yaramaz. Bizdeki en büyük sıkıntı Özlem Çerçioğlu, bizim İncirliova’da sıkıntı yok. Bize kim yardım edecek Özlem Çerçioğlu yapacak seçilirse. İnşallah seçilmez, çünkü 10 yıldan beri anamızı ağlattı” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler