Takip Et

SON DAKİKA

MHP’liler Söke’de bir araya geldi

27 Kasım 2016, Pazar 21:53

     


Milliyetçi Haraket Partisi'nin (MHP) Aydın İl İstişare Toplantı’sının 1’incisi Söke İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda konuşan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, “Biz geçmişimizi çok iyi biliriz. Bazıları geçmişini Cumhuriyet’ten itibaren kabul eder. Bazıları Osmanlı'dan itibaren kabul eder, biz bin yıllık Oğuz Kaan’dan, Gök Türkler’den gelen geçmişimizi çok iyi biliriz. Bunun için aynı yüreklilikle vatanımızı koruruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Aydın İl İstişare Toplantısının 1’incisi Söke’nin Ağaçlı Mahallesi Castre Otel’de yapıldı. Toplantıya MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 17 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti seçimi yapıldı.

“DEVLET BAHÇELİ OLMASAYDI”

Devlet Bahçeli’nin Türkiye üzerinde çok büyük bir rol oynadığının altını çizen Deniz Depboylu, “Bir sürü engelle karşılaşıyoruz. Bundan öncede karşılaşmıştık. Ama hiçbir engel bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Mecliste çalışmalar sürüyor. 15 Temmuz dolayısıyla bombaların yağdığı meclisin kapılarının olmayışı, tadilat yapılmasından dolayı çalıştığımız esnada üşüsek de her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Zorlu bir dönemden geçtik. 15 Temmuz’da asker kılığındaki teröristler çok çirkin bir saldırı yapmıştır. Darbe döneminde duruşuyla darbeye ilk darbeyi indiren Devlet Bahçeli’dir, bizim liderimizdir. MHP’yi bölmeye ve parçalamaya çalışarak algı oyunları yaptılar. Eğer o dönemde Devlet Bahçeli olmasaydı bugün nasıl bir durumda karşı karşıyaydık bunu tahin etmekte bile zorlanıyorum. MHP lideriyle bu ülkenin Cumhuriyetin garantisi olduğunu biliyoruz. Eğer olmazsa Cumhuriyetin varlığını sürdürmesi noktasında zorlanacaktır. Biz ülkücüyüz, biz bir kişinin çalıştığının çok üstünde çalışırız. Vatanımızı müdafaa ederek vatanının bölünmezliği ve milletin çıkarları için milletimizin refahı huzuru için elimizi taşın altına koruz. En büyük amacımız anayasamızı korumaktır” dedi.

“BALIK HAFIZALI DEĞİLİZ”

“Komşularımızla oluşan olumsuzluklar sürmektedir” diyen Depboylu, “Bugün ülkemize gelen sığınmacılar arasında gerçekten canını evladını kurtarmak için gelenler var. Ama onların içine sızarak gelen teröristler de var. Askerlerimiz şehit ediliyor. Sözde Avrupalı dostlarımız başka planlar içindeler. Biz balık hafızalı değiliz. Biz geçmişimizi çok iyi biliriz. Bazıları geçmişini Cumhuriyetten itibaren kabul eder. Bazıları Osmanlıdan itibaren kabul eder. Biz bin yıllık Oğuz Kağandan, Gök Türklerden gelen geçmişimizi çok iyi biliriz. Bunun için aynı yüreklilikle vatanımızı koruruz” diye konuştu.

“MHP’YE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan da MHP’ye çok büyük iş düştüğüne değinerek, “İl istişare toplantısını MHP olarak ilk kez yapıyoruz. MHP Aydın İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan her toplantı çok büyük önem taşıyor. Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde MHP’ye çok büyük bir iş düşmektedir. Türk Milletinin kurtuluşu demokrasi içerisinde aranmalıdır. Başka siyasi partileri bilemem ama biz MHP’yiz hassas olmamız gerekiyor. Yanlışı ve doğruyu burada konuşalım. Uzakları yakın edeceğiz. Her eli sıkacağız. Yakında o sesi duyacağız o ses MHP olacak” dedi.

“TEK ÇATI ALTINDA OLACAĞIZ”

MHP’nin Söke’de tek çatı altında toplanması için gerekli çalışmaları yapacağın ifade eden MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, “Biz Söke olarak Aydın’ımızın Genel Merkezin ve ülkemizin yarınlarına bakılabilmesine bir nebzede olsa katkıda bulunmalıyız. 2019 yerel seçimlerinde birbirinden değerli aday adayları ile halkımızın karşısına çıkacağız. Söke’nin beklentilerine cevap vereceğiz. Genel merkezin verdiği kararla bir aday üzerinde tek vücut olacağız. Söke’nin MHP kadrolarını ile bir araya getirmeyi hedefliyoruz. MHP Aydın Milletvekillerini Söke’den göndermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle MHP’nin Söke’de bir çatı altında bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler