Takip Et

SON DAKİKA

Develer Akçaovaspor için güreşti

27 Kasım 2016, Pazar 16:05

     


Çine’nin Akçaova Mahallesi, tarihinde ilk kez deve güreşlerine ev sahipliği yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Akçaova Şehir Stadı'nda gerçekleşen güreşe 110 deve katıldı. Renkli görüntülere sahne olan güreşlerde dereceye giren develerin sahiplerine şilt takdim edildi. Güreşmek istemeyen bazı develer arenadan kaçıp seyircilerin üzerine doğru giderek, heyecanlı ve korkulu anlar yaşattı. Arenaya giriş biletleri 10 liradan satılırken, bayanlara ve çocuklardan ücret alınmadı.

“AKÇAOVA ESNAFINDAN VE HALKINDAN DESTEK GÖREMEDİK”

Akçaovaspor Kulübü Başkanı Hasbi Çetin, “Yaklaşık iki aydır dernek üyesi arkadaşlarımızla beraber gece gündüz bu güreşi organize etmek için mücadele verdik. Elde edeceğimiz geliri kulübümüze aktaracağız. Bu güreşi yapmamızı istemeyenlerin olduğunu da gördüm. Çine ve Aydın esnafı bizlere destek verirken, maalesef tarihinde ilk defa böyle bir güreşe ev sahipliği yapan Akçaova'nın esnafından ve halkından destek göremedik. Güreşleri bundan sonraki yıllarda da devam ettirmek için çalışacağız” dedi.

Akçaova Şehir Stadı'nda gerçekleşen güreşlere AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da izledi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler