Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu'ya yeni pazaryeri

27 Kasım 2015, Cuma 10:30

     


Karacasu Belediyesi, daha güzel ve daha modern bir Karacasu için düğmeye bastı. Karacasu Belediyesi tarafından 2011 yılında hayata geçirilen modern pazaryerine yenileri ekleniyor. Bozulmamış tarihi yapısı, sanatkarları, pideleri ve sıcakkanlı insanlarıyla huzur bulunan ilçe olan Karacasu, yeni projelerle daha da güzelleşiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yeni pazaryerine ek yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirten ve yapılan modern pazaryeri hakkında bilgi veren Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “ Geçtiğimiz yıllarda Karacasu Belediyesi’nin en büyük projelerinden olan Yeni Meydan Projesini hayata geçirdik. Ahşap çatıları ve modern mimarisi ile nostaljiyi yaşatacak olan yeni meydan ve pazaryerimiz ilçenin çehresini değiştirdi” dedi.

KADEMELİ OLARAK YAPILIYOR

Karacasu’ya yakışmayan eski pazaryerini de kademeli olarak ele aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Büyükyapıcı, “Pazarcılarımız ve vatandaşlarımız yaptığımız modern ve kullanışlı pazaryeri ile rahat etti. Sağlık açısından süt ürünlerinin pazarını ayırarak hepsine ürünlerini satabilecekleri tezgahları tahsis ettik. Bu sayede ürünlerini pazarlamak isteyenler tezgahlarına gelerek yaptıkları ürünleri pazarladı. Bu uygulamadan hem satıcılar hem de vatandaşlarımız çok memnun” diye konuştu.

Kapalı yoğurt pazarıyla ve Karacasu’nun mimarisine uygun ahşap çatısı ile tüm ilçelere örnek proje olan Karacasu pazaryerinin alt kısmına 700 metre kare daha kapalı ek pazaryeri ve dükkanların inşaatına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Büyükyapıcı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinde çalışmaların hangi aşamada olduğu konusunda bilgi alıp fikir alışverişinde bulundu (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler