Takip Et

SON DAKİKA

Germencik’te Başkan Akın’dan çifte açılış

27 Ekim 2016, Perşembe 08:29

     


Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yapılan ve görselliği ile geleceğe iz bırakacak olan park ve düğün salonu kompleksi, 28 Ekim Cuma günü saat: 11.00’de yapılacak olan törenle faaliyete girecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Germencik Belediyesi hem sosyal faaliyet alanı hem de dinlenme alanının bir arada bulunduğu ve birçok mimari eseri içinde barındıran parkı ile adından sıkça söz ettirecek. Germencikli vatandaşlara birçok proje ve eserin sunulacağını ifade eden Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Germencik’te şehirleşme tren yolunun alt tarafına doğru gelişirken, üst tarafına yatırım yapılmamış, hizmet götürülmemiş. Biz de her mahallemize eşit hizmet gitmesi amacıyla önce belediye binamızı tren yolunun üst kısmına taşıdık. Şimdi de vatandaşımızın rahat nefes alabileceği alanlar oluşturmak için kolları sıvadık. Yapımı tamamlanan parkımızı ve düğün salonumuzu vatandaşın hizmetine açıyoruz. Çok yakında kent meydanımızdaki çalışmalar da sona erecek. Germencik’in çehresini değiştirmek için hizmetlerimize ve projelerimize devam ediyoruz. Germencik yeşil, temiz, mimarisi ile örnek olan ve sosyal yaşamın ön planda olduğu bir kent haline gelene kadar biz projelerimize durmadan yılmadan devam edeceğiz“ dedi.

“PARK TARİHİ BİR MİRAS OLACAK”

6 bin 500 metrekarelik alanda konumlandırılan projede her türlü detayın büyük bir titizlikle düşünüldüğünü ve anıt niteliğindeki eserler ile gelecek nesillere tarihi bir miras bırakmak istediğini belirten Başkan Akın, "Parkımızda Çaydanlık şeklinde yapılan mimarisiyle aile çay bahçesi, vatandaşların oturabileceği kamelyalar, hilal şeklinde içinde lotus çiçeklerinin bulunacağı süs havuzu, Basketbol sahası, voleybol sahası, yer satrancı, bisiklet parkuru, labirent ve kız kulesinden esinlenerek yapılan gözetleme kulesi bulunmaktadır. Ayrıca farklı yaş gruplarına hitap eden oyun sahası ve oyun parkı bulunuyor” dedi.

DEV DÜĞÜN SALONU

Germencik ilçesine yakışır mimarisi ve 800 kişilik kapasitesi ile düğün salonu Germencikli vatandaşların büyük oranda ihtiyacını karşılayacak. Toplamda 500 metrekare oturma alanı ve 800 metrekare kapalı alanı bulunan düğün salonu, dış mimarisinin yanı sıra iç tasarımıyla da göz dolduruyor. Yaz-kış kullanıma sunulacak olan salonda katlanabilir cam sistemi ile yazın açık, kışın kapalı olarak hizmet verecek. Ayrıca düğün salonunda tam teşekküllü mutfak, nikah memuru için özel oda ve gelin-damat odası da bulunmaktadır. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler