Takip Et

SON DAKİKA

Baştuğ: Aydın’a atanmam, takdirle ödüllendirme

27 Ekim 2016, Perşembe 13:41

     


Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü'nün emekliye ayrılmasının ardından vekaleten sürdürülen göreve atanan Mersin İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, kente gelerek görevine başladı. Baştuğ, “Aydın’a atanmanız sürpriz oldu mu?” sorusuna, “Sürpriz demeyelim ama takdirle ödüllendirmek diye düşünebiliriz” yanıtını verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Dr. Rahmi Baştuğ, görevine başladı. Baştuğ, Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası önünde, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Şube Müdür Yardımcıları tarafından karşılandı. Daha sonra makamına geçen İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Burada yaptığı açıklamada, “Aydın’a atanmaktan mutluluk duyuyorum. Aydın için iyi şeyler yapmaya çalışacağız” diyen Baştuğ, ilk kez emniyet müdürü olarak 2014 yılında Edirne’ye atandığını, 1 yıl sonra da Mersin’e tayin edildiğini belirterek, “Çalıştığımız yerlerde, hem teşkilatımızın görev, vakar ve haysiyetine uygun davranışını sağlamak, hem de o ili rahatsız eden sorunlarla mücadele etmek genel görev çerçevemiz. Bu çerçevede de yaptığım görevlerde bir mahcubiyet yaşamadım. Görev yaptığımız amirler tarafından takdir edildik. Takdir edilmek hoş bir olay. Tayin ve atama da en nihayetinde takdirle yapılan bir olay. Buraya da bir irade takdiriyle geldik. İnşallah yüce Rabbim mahcup etmez. Aydınlıları ve Aydın’ı biz burada tanıyacağız. Güzel bir hizmet dönemi geçireceğimizi umuyorum” dedi.

"AYDIN’A ATANMAK BİZİM İÇİN TAKDİR"

Basın mensuplarının “Aydın’a atanmanız sürpriz oldu mu?” sorusunu yanıtlayan Baştuğ, “Aydın’a atanmak sürpriz demeyelim de takdirle ödüllendirmek diye düşünebiliriz. Ben şahsen öyle düşünüyorum. Bizler devlet memuru olarak, idari bir takdirle görevlendiriliriz. Bu memuriyetin bir icabıdır. Mersin, il ve nüfus olarak, buradan hacimli bir coğrafyaydı. Ancak sorunları da daha fazla olan bir alandı. Orada aşağı yukarı 21 aylık dönem geçirdim. 21 aylık dönemde, çok şükür kimsenin burnu kanamadı. En memnuniyet duyduğum olaylardan biri budur. Ben o 21 aylık dönemde vazifemi yaptım. Dolayısıyla Aydın’a gelmek de bizim için övgüye değer bir takdirdir” diye konuştu. (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler