Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Valiliği, yetim ve öksüz çocukların yanında

27 Ekim 2016, Perşembe 17:32

     


Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından başlatılan, “Yetim ve Öksüz Çocuklarımız Sahipsiz Değildir” projesi kapsamında bu ay Efeler’in Kızılcaköy Mahallesi’nde ikamet eden Zafer Gürdeniz (13), Anıl Gürdeniz (9), Enes Atakan Gürdeniz (5) kardeşler evlerine ziyaret edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ziyarette açıklamalarda bulunan Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, “Çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Faaliyetlerimizi de duyurmaya çalışıyoruz. Diğer proje ortağı kurumve kuruluşlar da üzerlerine düşen görevleri yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın okuması için, iyi bir meslek sahibi olması için, kendilerini memleketin hizmetine vermeleri için yol göstermeye çalışıyoruz. İnşallah bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Eşini geçen yıl trafik kazasında kaybettiğini ifade eden anne Gülsüm Gürdeniz, 3 çocuğuyla birlikte yaşamını devam ettirdiğini söyledi.

Ziyaret sonrası Zafer Gürdeniz’e bisiklet hediye edilirken anne Gülsüm Gürdeniz’e de Vali Yardımcısı Abdullah Aslan ve Binbaşı Bekir Ayçiçek tarafından çiçek takdim edildi.

Ziyarete Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Berrin Erman, İl Jandarma Komutanlığı’ndan Binbaşı Bekir Ayçiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden Aynur Kurtay, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nden Neziha Bildik, İl Sağlık Şube Müdürü Zekariye Dönmez, İl Halk Sağlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürü Salih Dürek, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nden Uzman Kifaye Aslan ve Mahalle Muhtarı Tansel Işık katıldı. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler