Takip Et

SON DAKİKA

Türk Ocakları Nazilli Şubesi terör olaylarını kınadı

27 Ağustos 2016, Cumartesi 11:43

     


Türk Ocakları Nazilli Şubesi, son günlerde artan terör olaylarını kınayan bir açıklama yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Türk Ocakları'nın açıklamasında, “Ülkemizi dört bir taraftan saran etnik bölücü teröre Cizre’de 11 yiğit polisimizi şehit verdik. Ülkemizin bütünlüğüne göz diken bu terör sarmalından kurtulmanın yolu Malazgirt ruhunu canlandırmaktan geçer. Aziz milletimizi, Malazgirt ruhunu sahiplenmeye, yaşatmaya davet ediyoruz. Gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri, terör yuvalarını ortadan kaldırmak için Kuzey Suriye’nin bir bölümüne girdi. Kahraman ordumuzun bu görevi sırasında hiçbir askerimizin burnu kanamadan vatan topraklarına dönmesini diliyoruz. Allah’ım onları korusun” dedi.

“CHP LİDERİ KILIÇDARĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ”

Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayan Türk Ocakları Nazilli Şubesi, “Büyük Türk milleti tarihinin en zor dönemlerinden birinden geçmektedir. Uzun yıllardır çeşitli isimlerle devletimizi ve milletimizi hedef alan şer odakları, 15 Temmuz FETÖ/PDY hain darbe girişimi ve sonrasında saldırılarını artırmış durumdadır. FETÖ, PKK, IŞİD, DHKPC vb. terör örgütleri topyekûn Türk milletini hedef almaktadır. İhanet odakları bugün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almıştır. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı köyü yakınlarında ateş açılmış, açılan ateşe korumaların karşılık vermesi sonucu çatışma çıkmıştır. Çatışmada bir askerimiz şehit olmuş, iki askerimiz de yaralanmıştır. Öncelikle şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

"SALDIRI TÜRK DEMOKRASİSİNE YAPILMIŞTIR"

Saldırının Türk demokrasisine yapıldığına yer verilen Türk Ocakları Nazilli Şubesi açıklaması, “Bu saldırı, Sayın Kılıçdaroğlu’nun şahsında Türk demokrasisine ve Türk milletine yapılmıştır. Milletimiz, bu saldırıyı yapan hain odakları ve arkalarındaki güçleri çok iyi tanımaktadır. Onlardan hesap soracak güç ve kudrete de sahiptir. Kurulan bu tuzaklar eninde sonunda milletimiz tarafından bozulacaktır. Bize düşen en önemli görev, böylesine hassas bir dönemde, nifak ve fitne odaklarına karşı birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir” ifadeleri ile son buldu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler