Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Dinçer, Mimarları konuk etti

27 Temmuz 2021, Salı 17:55

     


Aydın Mimarlar Odası Başkanı Cemre Şahin Kazıcı, beraberindeki heyet ile birlikte Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ziyaret etti. Ziyarette, Mimarlar Odası ile Çine Belediyesi’nin birlikte neler yapabileceği istişare edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Mimarlar Odası Başkanı Cemre Şahin Kazıcı ile genç mimarlar İremnaz Özkaya, Rümeysa Aydın ve Dilara Dikmen’i makamında konuk etti.

Aydının kent estetiği için belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini belirten Mimarlar Odası Başkanı Cemre Şahin Kazıcı, Çine’de belediye tarafından yapılması planlanan projelere destek olabileceklerini belirtti. Aynı zamanda Aydın’ın merkezinde ve ilçelerinde bisiklet yolları olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirten Kazıcı, bu proje ile hem sağlıklı bir toplum hem de ekonomik kazanç sağlanabileceğini vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de, Çine’nin çıkarları için yapılabilecek olan işler için herkesin fikrine açık olduklarını belirtti. Kentin estetiği için her zaman fikir alışverişinde bulunacaklarını belirten Başkan Dinçer, Mimarlar Odası Başkanı Cemre Şahin Kazıcı ile ekibine teşekkür etti.

Aydın Mimarlar Odası Başkanı Cemre Şahin Kazıcı, Başkan Salih Dinçer’e bir de hediye takdiminde bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler