Takip Et

SON DAKİKA

Tatilcilerin Didim’den dönüş yolculuğu başladı

27 Haziran 2017, Salı 18:06

     


Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Didim'de tatil yapanların dönüş yolculuğu başladı. Ramazan Bayramı tatilini Didim'de geçiren vatandaşlar, 4 günlük tatilin son gününde Didim Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turizm sezonuna kötü başlayan Didim'de, esnafın ve otelcilerin yüzü, 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen yerli turistle güldü. Ramazan Bayramı arifesinde de hareketliliğin yaşandığı Didim Otogarı'nda, bayram dönüşü yoğunluğu yaşandı. Ramazan Bayramı tatilini Didim'de geçiren vatandaşlar, tatil sonrası dönüş için otogara koşarken, vatandaşların günler öncesinden biletlerini ayırttığı belirtildi. Bayram tatilini Didim'de geçiren vatandaşlar, İzmir başta olmak üzere İstanbul ve Ankara illerine gitmek için Didim Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.

Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz, bayram tatilinde yaşanan yoğun talep nedeniyle ek seferler düzenlediklerini söyledi. Didim Seyahat'in Söke, Aydın ve Bodrum seferlerinin yanı sıra her gün İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya seferlerinin olduğunu hatırlatan Cengiz, “Tatil öncesi İzmir, Ankara ve İstanbul'dan Didim'e ek seferlerimiz olmuştu. Tatil sonrası da Didim'den bu güzergahlara ek seferler düzenledik. Bir günde Didim'den İzmir'e 50 seferimiz oldu ve seferlerimizin tamamı da doldu. Bunun yanı sıra Ankara ve İstanbul güzergahlarında bulunan seferlerimizdeki tüm koltukların günler öncesinden dolmuş olması sebebiyle ek sefer koyduk” ifadesini kullandı. (EDİZ VERDİOĞLU)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler