Takip Et

/>

SON DAKİKA

Koçarlı’da kıyasıya rekabet

27 Şubat 2024, Salı 14:48
Son güncelleme: 28 Şubat 2024, Çarşamba 07:47

     


Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yaşayan vatandaşlara “31 Mart yerel seçimlerinde AK Partinin Adayı Nedim Kaplanı mı yoksa Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adayı Özgür Arıcı’yı mı destekliyorsunuz” diye sorduk. Vatandaşların verdiği cevaplar doğrultusunda Koçarlı’da kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı belli oldu.

 

2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Nedim Kaplan’ın hizmetlerinden memnun olan kesim yola Nedim Kaplan ile devam dese de Koçarlı’da hizmet eksiği olduğunu düşünen kesim değişimin gerektiğini vurgulayarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Özgür Arıcı’yı başkanı olarak görmek istediklerini ifade etti.

 

Vatandaşlardan aldığımız cevaplar ise ise şu şekilde;

 

“Koçarlı‘daki belediye başkan adaylarını tanıyorum, birisi Nedim Kaplan diğeri Özgür Arıcı ben yüzde 100 CHP’yi destekleyeceğim yani Özgür Arıcı”

 

İrfan Aslan, “Belediye başkan adaylarını tanıyorum Nedim Kaplan ve Özgür Arıcı. Ben hizmetten yanayım, hizmet edene oy vereceğim. Koçarlı’nın herhangi bir eksiği olduğunu düşünmüyorum, o yüzden Nedim Kaplan ile yola devam”

“Belediye başkan adaylarından Nedim Kaplan’ı tanıyorum ve onu destekleyeceğiz”

 


“Belediye başkan adaylarını çok iyi tanıyorum ve oyum Nedim Kaplan’a”

 

“Belediye başkan adaylarını tanıyorum, birisi Nedim Kaplan diğeri Özgür Arıcı. Ben Nedim Kaplanı desteklemeyi düşünüyorum”

 

“Koçarlı’nın Belediye Başkan Adaylarından Nedim Kaplan’ı tanıyorum diğer adayı tanımıyorum. Biz Nedim Kaplan’ı destekliyoruz”

 

“Yeni adayı tanımıyorum, Nedim Kaplan’ı tanıyorum ancak her ikisini de destekliyoruz, evden iki oy çıkacak ikisine de birer tane vereceğiz”

 

Bilal Ozan , “Belediye Başkan Adaylarımız Nedim Kaplan ve Özgür Arıcı ben bu seçimde Özgür Arıcı’yı destekleyeceğim. Koçarlı şu an merkez olarak iyi bir eksiği yok, ancak köylerde çok fazla eksikler mevcut”

 

Fulden Adıgüzel , “İki adayı da tanıyorum biz Özgür Arıcı’yı destekliyoruz. Koçarlı’nın bir çok eksik yanı mevcut ama en çokta üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Biz küçük esnaflara yönelik iş faaliyetlerinin yapılması gerektiğini düşünüyorum ve turizm alanlarının açılmasını istiyorum”

 

“Belediye Başkan Adaylarını tanıyorum ve biz bu seçimde Özgür Arıcıyı desteklemeyi düşünüyoruz”

 

“Belediye Başkan Adaylarımızı tanıyorum ve ben bu seçimde Özgür Arıcı‘yı desteklemeyi düşünüyorum. Özgür beyin başa geldikten sonra Koçarlı’nın eksiklerini yapacağını düşünüyorum”

 

Bahri Atar “Belediye Başkan Adaylarından Özgür Arıcı’yı tanıyorum ve onu desteklemek istiyorum, Koçarlı hizmetler görecek”

 

Muharrem Çakmak , “Belediye başkan adaylarımız Nedim Kaplan ve Özgür Arıcı. Ben bu seçimde Özgür Arıcı’yı destekleyeceğim, şu an Ak Parti adayı belediye başkanı ama gidip bakarsanız belediyede bir tane bile personel yok, hepsi sahaya inmiş seçim çalışması yapıyor, hiçbirini göremiyoruz”

 

Bülent Sevim , “Ben de Özgür Arıcı‘yı destekleyeceğim. Çünkü Nedim Kaplan sadece merkeze yatırım yaptı, köylere bir sinek ilacı dahi atılmadı, ne mezarlık bakımı var, ne çevre bakımı var ve çalışan personelin şu an hepsi sahada böyle adil değil”

 

Mustafa Kale, “Belediye başkan adaylarını tanıyorum ve bu seçimde Özgür Arıcı‘yı destekliyorum. Yeni taze kan olduğu için oyum ona değişim olmasını istiyoruz”

 

Ali Ateş “Ben de bu seçimlerde Özgür Arıcı’yı destekleyeceğim. Değişim iyidir çünkü değişim de daima iyi hizmet olur." Hep aynı adayın peşinde koşarsan iyi olmaz, emekliyim aç geziyoruz bizi bir sonra muhtaç ettiler, onun için değişim şart”

 

Mehmet Öykü, “Ben bu seçimde Nedim Kaplanı desteklemeyeceğim çünkü yaptığı bir iş yok. Koçarlı sanayisinde üç tane tuvalet var ben bu tuvaletleri altı ay içerisinde gidip fotoğraflarını çektim rezil vaziyette. Biz Avrupa’ya tuvalete götürmüş insanız, dünyaya Müslümanlığı yayacağız diyoruz ama üç tuvaleti temiz tutamayan belediye başkanı mı beni yönetmeye kalkacak. Ben ona asla oy vermeyeceğim kısacası Özgür Arıcı”

 

“Ben bu seçimde Özgür Arıcı’yı destekleyeceğim çünkü Nedim Kaplan burnundan kimseye kıl aldırmıyor”

 

Kadir Tufan, “Ben bu seçimde Nedim Kaplan’ı destekleyeceğim çünkü Koçarlı’yı Koçarlı yaptı. 15 yıl Koçarlı’da CHP yönetimi mevcuttu bir tane çivi bile çakılmadı, adam Koçarlı’nın çehresini değiştirdi”

 

Mevlüt Kale, “Biz de bu seçimlerde Nedim Kaplanı destekleyeceğiz çünkü 50 sene yapılmayan hizmeti Nedim Kaplan Koçarlı‘ya getirdi”

 

Mithat Seren “Ben bu seçimde Özgür Arıcı’yı destekleyeceğim. Çünkü güler yüzlü sevgi dolu bir insan olduğu için”

 

Nedim Mert Arslan, “Ben de bu seçimlerde Özgür abiyi destekleyeceğim, makamı yükseldikçe insanlara tepeden bakmadığı için, benim oyum Özgür Arıcı’ya”

 

Ali Selçuk, “Bütün adayları tanımıyorum ancak ben bu seçimde Nedim Kaplan’ı desteklemeyeceğim, politikaları bize uygun değil”

 

“Nedim Kaplan’ı destekleyeceğiz büyük bir ihtimalle”

 

“Nedim Kaplan’ı destekleyeceğiz”

 

“Nedim Kaplan”

 

“Nedim Kaplan”

 

“Nedim Kaplan’ı destekleyeceğiz”

 

“Belediye Başkan adaylarını tanıyorum Nedim Kaplan’ın destekleyiciyiz seçimde”

 

“Nedim Başkanla yola devam” (ERDAL AYDIN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler