Takip Et

SON DAKİKA

Ekmeğin içinden kürdan çıktı

27 Ocak 2021, Çarşamba 17:21

     


Aydın’ın Çine ilçesindeki bir berberde çıraklık yapan Mevlüt Akbaş, yemek arasında bakkaldan ekmek aldı. Akbaş, ekmeği koparıp yediği sırada ağzında sert bir şey olduğunu fark etti. Lokmayı çıkaran Akbaş, sert şeyin kullanılmış kürdan olduğunu gördü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de berber çıraklığı yapan Mevlüt Akbaş, öğle arasında yemek yemek için bakkaldan ekmek aldı. Aldığı ekmeği bölüp yemeye başlayan Akbaş, ekmeğin bir kısmında sert bir şey olduğunu fark etti. Ekmeğe yakından bakan Akbaş sert cismin kullanılmış bir kürdan olduğunu fark etti. Ekmekten çıkan kürdanı görünce çok şaşırdığını ifade eden Akbaş, “Kürdanı görünce gözlerime inanamadım. Ekmeği yapan kişi resmen kürdanı önce kullanmış, sonra da ekmeğin içine atmış. Çok tiksindim ve yemek yiyemedim. İştahım kesildi” dedi.

Şikayette bulunacağını dile getiren Akbaş, “Bu tamamen sorumsuzluk. Böyle bir şeye nasıl dikkat edilmez anlamıyorum. Gıda sektörü hijyenin en özen gösterildiği sektörlerden biri olmalıyken ekmekten kürdan çıkması inanılmaz. O kürdanı fark etmeyip yutabilirdim. Ben bir sağlık sorunu yaşamadım ama başka biri bu ekmeği yeseydi belki kürdanı fark etmeyecekti ve ciddi bir sağlık sorunu yaşayacaktı. Böyle yerlerin daha sık denetlenmesi gerekiyor. Bu konuda şikayetçi olacağım ve yetkili kişilerle görüşeceğim” diye konuştu. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler