Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadalılar Halk Arenası'na yoğun ilgi gösterdi

26 Kasım 2016, Cumartesi 16:23

     


Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Uğur Dündar'la Halk Arenası' programının son bölümü Kuşadası'nda gerçekleştirildi. Kuşadası Pera Organizasyon ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programın ana gündem maddeleri, Avrupa Birliği'nin müzakareleri durdurması ve başkanlık sistemi oldu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası, Halk TV'de yayınlanan 'Uğur Dündar'la Halk Arenası' programına ev sahipliği yaptı. Kuşadası Pera Organizasyon ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programın canlı yayın konukları, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul Barosu eski başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal ve 'Halkın Avukatı' programı ile tanınan Avukat Murat Ergün oldu. Programın ana gündem maddeleri ise, Avrupa Birliği'nin müzakereleri durdurması ve başkanlık sistemi oldu.

Avrupa Birliği, NATO gibi kuruluşlara üye olmanın Türkiye'yi tam bağımsızlıktan uzaklaştırdığını ifade eden İstanbul Barosu eski başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal, "Türkiye'nin tek bir hedefi olmalı o da tam bağımsızlık. Türkiye, son zamanlarda ABD'nin yarı sömürgesi haline geldi. NATO, Avrupa Birliği gibi kuruluşlar Türkiye'nin tam bağımsızlığına gölge düşürmektedir. Mustafa Kemal Atatürk olsaydı, Avrupa Birliği'nin kapısından bile geçmezdi. Bazı şeyleri anlamak için, Atatürk'ü anlamak gerekir. Bunun ötesinde Atatürk'ün tüm ilkelerini anlamak gerekir" dedi.

SALON ALMAYINCA VATANDAŞLAR AYAKTA PROGRAMI TAKİP ETTİ

Kuşadası Pera Organizasyon ve Kültür Merkezi'nde yapılan programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterince salon yetersiz kaldı. Programı takip etmeye gelen çok sayıda vatandaş ayakta ve salonun dışında programı takip etti.

Halk TV'de yayınlanan 'Uğur Dündar'la Halk Arenası' programına, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman ve çok sayıda vatadaş katıldı. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler