Takip Et

SON DAKİKA

Bereketli'nin yol çilesi sona erdi

26 Kasım 2016, Cumartesi 15:38

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı programına aldığı, Karacasu’daki mahallelerin bağlantı yollarının asfalt yenileme çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 70 kilometre asfalt dökülen bağlantı yolları yapımı sırasında Bereketli Mahallesi’nin çileye dönüşen 2 kilometrelik yolunun asfaltı yenilenirken Karacasu Belediyesi tarafından da 6 kilometre öğrenci servis yolu stabilize edildi. Bereketli Muhtarı Ali Doğan, bozuk yolları bu yılın programına alarak asfaltını yenileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkür edip “Her zaman başkanlarımızın yanındayız” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

BOZUK YOLLAR ASFALTLANDI

Karacasu’nun Bereketli Mahallesi'nde uzun zamandır delik deşik olmuş, öğrenci servislerinin kışın çamur, yazın tozdan geçmekte zorlandığı yolları, Büyükşehir ve Karacasu Belediyesi tarafından yenilendi. Alemler yolundan Bereketli Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan 2 kilometrelik yolda, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt yenilemesi yapıldı. Öte yandan TOKİ’den Bereketli küp yatağı mevkisine giden 6 kilometrelik öğrenci servis yolu da Karacasu Belediyesi tarafından yapılarak, öğrenci servislerinin ulaşımı kolaylaştırıldı. Yolla birlikte duraklar boyanıp yeni bir görünüm kazandı. Çeşitli yerlere çöp konternerleri yerleştirildi. Stabilize edilen 6 kilometrelik yolun Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzde yılın programına alınarak asfaltlanması bekleniyor.

DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA YANLARINDA OLACAĞIZ

Bereketli Muhtarı Ali Doğan, mahallenin yolunu, asfaltını yenileyen Büyükşehir ve Karacasu Belediyesi'ne teşekkür etti. Muhtar Doğan, “Her zaman yanımızda olan, sosyal belediyecilik örneği gösterip vatandaşın hizmetine koşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Karacasu Belediyesi Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Dün de yanındaydık. Bugün olduğu gibi yarın da yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler