Takip Et

SON DAKİKA

Adliye çalışanları Afra için seferber oldu

26 Kasım 2016, Cumartesi 07:00

     


Aydın Adliyesi çalışanları, kanser hastası annesinin taburcu olduğu gün kendisinin kan kanseri (lösemi) olduğunu öğrenen üniversite öğrencisi Afra Rabia Demirel (22) için seferberlik başlattı. Bir yandan maddi destek için para toplanırken gönüllü donör olmak isteyenler de pazartesi günü adliye yemekhanesinde numune verecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kanser hastalığına yakalanan Aydınlı üniversite öğrencisi Afra Rabia Demirel ve adliye çalışanı olan annesi Beylühan Demirel'in dramı, adliye çalışanlarını harekete geçirdi.

Aydın Adliyesi'nde 2'nci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde zabıt katibi olarak çalışan Beylühan Demirel'in arkadaşları yardım kampanyası başlattı.

Adliye duvarlarına asılan yazılarda, "Adliyemiz personeli, 2'nci Sulh Hukuk katibi Beylühan Demirel, kanser tedavisi görmektedir. Aynı zamanda kızı Afra Demirel lösemiye yakalanmıştır. Buna istinaden adliye çalışanları olarak maddi yardım amaçlı çalışma başlatılmış olup duyarlı tüm çalışanlarımıza duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Aynı zamanda kan bağışı çalışması da başlatıldı. Duvar ilanlarında, 28 Kasım Pazartesi günü, adliye yemekhanesinde saat 14.00'te toplanılacağı, Kızılay görevlilerinin kan bağışı yapmak isteyenler için adliyede olacağı bilgisine yer verildi.

Efeler’de yaşayan Afra Rabia Demirel, 2015 yılında kanser hastalığına yakalanan annesinin taburcu olduğu gün, kendisinin kan kanseri (lösemi) olduğunu öğrenmişti. İlik nakli bekleyen genç kız, lösemili hastalar için ‘Her şey güzel olacak’ sloganıyla, ‘Umut ol kan ver’ kampanyası başlatmıştı. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler