Takip Et

SON DAKİKA

Üniversite öğrencilerine burs sağlamak için kermes düzenlediler

26 Ekim 2016, Çarşamba 13:56

     


Kuşadası'nda üniversite öğrencilerine burs sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Kuşadası Katılımcı Kadın Hareketi Derneği, Kaya Şavkay Meydanı'nda kermes düzenledi. Kermese Kuşadalılar yoğun ilgi gösterdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Maddi açıdan sıkıntı yaşayan ve eğitimlerini tamamlamakta zorluk çeken üniversite öğrencileri için çalışma başlatan Kuşadası Katılımcı Kadın Hareketi Derneği, Kuşadası Kaya Şavkay Meydanı'nda kermes düzenledi. Dernek tarafından 7 üniversite öğrencisine burs verildiğini belirten Dernek Başkanı Ayşegül Dağlı, bu sayıyı 10'a yükseltmek için çalıştıklarını belirtti.

Kermesin geliri ile iki öğrenciye burs vermek istediklerini ifade eden Dernek Başkanı Ayşegül Dağlı, "Derneğimizin hiçbir siyasi oluşumla ilgisi ve bağlantısı yok. Her kesimden kadınlarımız fedakarca bir araya gelerek bu derneği kurdu. Kısa sürede yedi üniversite öğrencisine burs sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kermesimizden elde edilecek gelir ile iki öğrencimize daha burs imkanı sağlamak istiyoruz. Hedefimiz, bu sayıyı bu yıl için 10’a çıkarmak, tüm arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımızı mutlu görmek, onların mutluluğuna ortak olmak, bizi daha çok mutlu ediyor. Kasım ayı içerisinde de mantı günleri düzenleyerek çocuklarımıza daha çok katkı sağlamayı düşünüyoruz" dedi. (MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler