Takip Et

SON DAKİKA

TEMA Vakfı üyeleri öğretmen ve öğrencilerle buluştu

26 Ekim 2016, Çarşamba 13:41

     


TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir beraberindeki aktif gönüllüler, davetli oldukları ve koordinasyonunu öğretmen Müşerref Sekkin’in sağladığı, Efeler Halidehatun İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Vakıf Temsilcisi Özdemir, , Efeler ilçesinin vköklü eğitim kurumlarından bir olan okulda öğretmen ve öğrencilere TEMA Vakfı’nı tanıttıklarını söyledi.

. Canlıların hayatlarını borçlu olduğu toprak, su, orman ve havanın önemine dikkat çektiklerini söyleyen Özdemir, "Sınıflarda 'Biyolojik Çeşitlilik' konulu sunumumuzu yaptık. TEMA Vakfı gönüllüsü öğrencilerimize 'Gönüllü Kartı' ve 'Yeşil Yaprak' rozetlerini verdik. Efeler Halidehatun İlkokulumuzda hayata geçirdiğimiz etkinlik sırasında;yakın ilgilerini gördüğümüz okul Müdürü İlhan Çelik, Müdür Yardımcısı Leyla Cihangiroğlu öğretmenlerimiz, Müşerref Sekkin, Elif Gençoğlu, Ayfer Eroğlu ve Şennur Çetinçay başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dilerim"dedi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler