Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu'ya yeni mal müdürü atandı

26 Ekim 2016, Çarşamba 11:23

     


Karacasu’da bir süredir Yasin Görgülü’nün vekaleten yürüttüğü mal müdürlüğü görevine, Giresun- Alucra ilçesinden Zekayi Amaç atandı. Karacasu’daki görevine başlayan Amaç, vergi affı olarak bilinen son yapılandırmanın yeni hükümler içeren haliyle daha avantajlı olduğunu belirterek vatandaşların bu avantajları kullanmasını istedi.

BU AVANTAJLARI KAÇIRMASINLAR

Zekayi Amaç, 31 Ekim’de son bulacak yapılandırmanın öncekilerden çok daha iyi avantajlar içerdiğini belirterek yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların son günü beklemeden başvurularını yapmalarını istedi. Bu fırsatı kaçıranların borçlarında herhangi bir indirime gidilmeyeceğini ifade eden Amaç, yapılandırma için başvuruda bulunanların da 6-12-18 ay eşit taksitlerle ya da peşin olarak ödeme imkanından yararlanabileceklerini kaydetti. Amaç, “Bu son yapılandırma daha çok avantajlar, yeni hükümler içeriyor. Yararlanmak isteyen vatandaşlar, bu avantajları kaçırmasın” dedi.

DOKUZUNCU DURAK KARACASU

Denizli’nin Çameli ilçesinde doğup büyüyen Zekayi Amaç, 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğine 27 yıl önce memleketi Denizli'nin Çameli ilçesinde memur olarak başlayan Amaç, müdür yardımcısı olarak Tunceli'nin Nazimiye ilçesine atandı. Ardından sırası ile Çorum-Boğazkale, İsparta-Gönen, Antalya Maliye’de görev yapan Müdür Amaç, Antalya’da görev yaptığı sırada girdiği sınavı kazanıp müdürlüğe terfi etti. Mal Müdürü olarak Giresun Alucra’ya taiyn edilen Zekayi Amaç, meslek hayatında 8 ayrı yerde görev yaptıktan sonra atandığı Karacasu Mal Müdürlüğü’ndeki görevine başladı. Elli yaşındaki Amaç, evli ve iki çocuk babası... (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler