Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir'den evi yanan aileye yardım eli uzandı

26 Ekim 2016, Çarşamba 11:46

     


Karacasu’nun Alemler Mahallesi’nde geçen hafta evinde yangın çıkan iki çocuklu Ramazan-Ayşe Yılmaz ailesinin yaralarını Aydın Büyükşehir Belediye'si sardı. Büyükşehir Belediyesi, yangında hasar gören ve kullanılamaz hale gelen evin eşyalarını yeniledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu’nun Alemler Mahallesi’nde oturan Ramazan-Ayşe Yılmaz çiftine ait evde geçtiğimiz hafta bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, büyümeden söndürülmüş, evdeki eşyaların bazısı yanarken bazısı kısmen kurtarılmıştı. Evde tadilata başlayan Yılmaz ailesine yardım elini uzatan Büyükşehir belediyesi, koltuk, soba, televizyon, halı, yatak gibi eşyalar göndererek ailenin yarasını sarmaya çalıştı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) ekipleri tarafından ulaştırılan ev eşyalarını alan Ramazan ve Ayşe Yılmaz çifti, kendilerini böyle bir günde yalnız bırakmayarak yanlarında olduğunu hissettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, bu duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREKLİLİĞİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

AYBA Karacasu Koordinatörü Fatih Işıklı, “Ailenin ihtiyacının karşılanması için Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla eşya yardımında bulunduk. Sayın Başkanımız Çerçioğlu, aileyi kış aylarında zor durumda bırakmayacaklarını söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak, insana ait her konuda dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyor ve sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiriyoruz. İyi günde kötü günde vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

VATANDAŞLA İHTİYAÇ SAHİBİ ARASINDA KÖPRÜ OLUYORUZ

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapabilmek için hayırsever vatandaşlara ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Işıklı, “Merkezimiz hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyor. Daha çok vatandaşımıza yardım eli uzatabilmemiz için hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler