Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor

26 Ekim 2016, Çarşamba 07:08

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde uyguladığı yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Umurlu ilçesi ile Aşağı Yakacık Mahallesi’ni birleştiren Sarıçam Sokak'ta sathi kaplama çalışması yaparak mahalle sakinlerinin yol sorununu çözdü.

Uzun süredir yapılamayan ve mahalle halkının büyük sıkıntı çektiği 2 bin 900 metre uzunluğundaki yolu yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden mahalle halkı “Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan Allah razı olsun. Bizi büyük bir dertten kurtardı” diye konuştular.

“YILLARDIR YAPILAMAYANI ÇERÇİOĞLU YAPTI”

Aşağı Yakacık Mahalle Muhtarı Necati Yıldız, mahalleliler adına Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Okul yolu olduğu için bu sokağın asfaltlanması bizim için çok önemliydi. Çocuklarımız kış günlerinde çamurdan yürüyemiyor, biz de yerel ürünlerimizi ilçeye götürüp satamıyor, ekmeğimizi kazanamıyorduk. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Çerçioğlu, bir sözümüzle isteğimizi yerine getirdi, yıllardır yapılamayan yolu yaptı. Mahalle halkının en büyük derdi olan yol sorununu çözen Başkan Çerçioğlu’na mahallem ve şahsım olarak çok teşekkür ediyorum” dedi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler