Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ Korservatuvarı Kuşadası'nda ilk öğrencilerini alıyor

26 Ağustos 2016, Cuma 20:30

     


Nazilli Sümer Yerleşkesi'nden Kuşadası'na taşınan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvarı'nın ortaokul bölümü, ilk öğrencilerini almaya başladı. Bu yıl ilk kez Kuşadası'nda eğitime başlayacak olan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvarı'nın ön kayıtları tamamlanarak, özel yetenek sınavlarına geçildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Sümer Yerleşkesi'nden Kuşadası'na taşınan ve eğitim öğretime Kuşadası'nda devam edecek olan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvarı, Kuşadası'nda ilk öğrencilerini almaya başladı. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için ön kayıtların tamamlanmasının ardından, özel yetenek sınavı ile öğrenci alımları başladı. Özel yetenek sınavlarından sonra ADÜ Devlet Konservatuvarında eğitim öğretim görecek olan öğrencilerin listesi açıklanacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi'nin yaptığı çalışmalar sonucunda Nazilli Sümer Yerleşkesi'nden Kuşadası'na taşınan Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarında, piyano ve yaylı çalgılar ana sanat dallarında eğitim verecek. Yapılan programlarla ortaokul düzeyindeki genç yeteneklerin, temelden yetiştirilmesi hedefleniyor.

(MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler