Takip Et

SON DAKİKA

Çine'de korona denetimi

26 Şubat 2021, Cuma 01:07

     


Çine Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ekip tarafından koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Kaymakan Erdoğan, hijyen ve sosyal mesafe vurgusunda bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ekip tarafından koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Denetime Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ve Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine İlçe Sağlık Müdürü Ensar Uygun, Çine Belediyesi Zabıta Amiri Fevzi Gündoğdu ve polis ekipleri katıldı.

"KURALLARA RİAYET EDEN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Vatandaşlara, "Kurallara zorunlu olduğunuz için değil önce kendi sağlığınız ve sevdikleriniz için uyun" uyarısında bulunan Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, "Vatandaşlarımızın çoğunluğu gayet temkinli, kurallara riayet ediyor. Özellikle maske konusunda farkındalık toplum bilincine yerleşmiş durumda. Denetimimizi yaptık, kurallara uymayan nadir vatandaşlarımıza da ikazda bulunduk. Normalleşme süreci için gereken ve alınan bütün tedbirlere riayet etmek durumundayız. Bu konuda vatandaşlık görevini yerine getiren ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler