Takip Et

SON DAKİKA

Vali Aksoy Söke'de muhtarlarla buluştu

26 Ocak 2023, Perşembe 17:51

     


Aydın Valiliğinin her ay bir ilçede gerçekleştirdiği muhtarlarla buluşma toplantısı bu kez Söke de gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonundaki Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında yapılan toplantıya Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, Aydın İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, Aydın İl Emniyet Müdür Vekili Uğur Er’in yanı sıra il ve ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Vali Aksoy, toplantının yapılacağı okulun girişinde Söke İlçe protokolü ve halk oyunları ekibi öğrencileri tarafından çiçekle karşılarken, toplantının açılışında yaptığı konuşmada muhtarlarla her zaman yakın mesai içerinde olduklarını söyledi ve bu süreçteki katkıları nedeniyle de muhtarlara teşekkür etti.

Aydın Valiliği olarak madde bağımlılığı ile yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyleyen Vali Aksoy, muhtarlardan bu konuda mahallerinde dikkat çeken olumsuzlukları güven timleri ile paylaşmalarını istedi. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy açılış konuşmasında Sağlık, DSİ, Sosyal Hizmetler ve Emniyet başta olmak üzere Valilik koordinesinde sürdürülen projeler ve hizmetlerle ilgili de açıklamalarda bulunurken, muhtarlardan hizmetlerin arzu edilen hedefe ulaşması için de destek istedi. Özellikle kadın sağlığı ve öğrencilerin ders saatlerinde okulda olmaları ve küçük yaşta çocukların çalıştırılması ve dilendirilmesi konularındaki çalışmaların sürdürüldüğünü dikkat çeken Aksoy, muhtarlardan ayrıca mahallelerinde çeşitli nedenlerden dolayı sosyal yardımlaşma vakfından yararlanamayan vatandaşların tespiti hususunda da katkı istedi.

Toplantının basına kapalı ikinci bölümünde ise mahalle muhtarları mahalleleri ile ilgili sorunları Vali Aksoy'a iletti. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler