Takip Et

SON DAKİKA

Efeler 15 belediye arasına girdi

26 Ocak 2023, Perşembe 15:33
Son güncelleme: 26 Ocak 2023, Perşembe 15:47

     


Başkan Mehmet Fatih Atay’ın önderliğinde hayata geçirilen projeler ile Efeler’i “Marka Kent” yapan Efeler Belediyesi, anlamlı bir ödüle layık görüldü.

Efeler Belediye Başkanı MehmetFatih Atay’ın liderliğinde hayatın her alanına dokunan projelere imza atan Efeler Belediyesi, bir kez daha ödül kazandı. Efeler Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından inanç turizminin geliştirilmesine destek olmak ve belediyeler düzeyinde farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen “Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje Yarışması’ na katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanvekili Şükrü Karatepe başkanlığında toplanan jüri üyeleri projelerde yenilikçi, etkin, sürdürülebilir ve yaygınlaştırılabilirlik kriterlerini göz önünde bulundurdu.

Efeler Belediyesi, ‘İpek Yolumuz İnanç Koridorumuz’ isimli projesi ile ödül kazandı. Jüri üyeleri tarafından ince elenip sık dokunarak açıklanan yarışma sonucuna göre Türkiye’de sadece 15 belediye ödüle layık görüldü. Efeler Belediyesi başarılı projesi ile 15 belediye arasına girerek ödülünü aldı.

TBB hizmet binasında düzenlenen ödül töreninde Efeler Belediyesi'ni temsil eden Başkan Vekili Abidin Arslan'a ödülünü, TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin takdim etti. (ALİYE GÖKCÜK) 







 
Son Eklenen Haberler