Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da facia: Yanarak can verdi

26 Ocak 2021, Salı 20:44

     


Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir tekstil mağazasında işyeri sahibi anne ve oğlu yemek yaptıkları esnada düdüklü tencere patladı. Patlama sonucunda yangın çıktı. Yangında anne ağır bir şekilde yaralanırken, 41 yaşındaki engelli oğlu ise yaşamını yitirdi.

Alınan Bilgiye göre, Kuşadası'na bağlı Karaova Mahallesi Orhangazi Caddesi Mustafa Birden Sokak üzerinde bir tekstil mağazasında işyeri sahibi anne Aysel Altunbaca ile engelli oğlu 41 yaşındaki Mesut Altunbaca birlikte yemek yaptıkları sırada, nedeni belirlenemeyen bir şekilde düdüklü tencere patladı. Düdüklü tencerenin patlaması sonucu çıkan yangında alevler tüm mağazayı kaplarken, anne Aysel Altınbacak ağır bir şekilde yaralandı. Oğlu Mesut Altunbaca ise engelli olduğundan dolayı yangından kaçamayarak olay yerinde can verdi.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı anne Aysel Altunbaca sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler