Takip Et

SON DAKİKA

Kömürcüoğlu sağlığına kavuştu

25 Kasım 2020, Çarşamba 12:24

     


Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye’nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, yeniden sağlığına kavuştu.

 

2011 yılından beri ince bağırsak hastalığı ile mücadele eden Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye’nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, başarılı bir ameliyat geçirdi.

Hastaneden taburcu olan ve sağlığına yeniden kavuşmanın sevincini yaşayan Kömürcüoğlu şunları söyledi:

"Sevgili dostlarım, 2011 yılından beri ince bağırsak tanısı konularak zaman zaman nükseden bağırsağımdan ameliyat oldum ve taburcu oldum. Tedavi sürecim boyunca benimle aynı acıları paylaşan başta eşim ve çocuklarım olmak üzere, annem, babam, kardeşlerim akrabalarım ve her zaman birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum kardeşim Ramazan Süleyman Çelik başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma, devlet büyüklerimize, Acıbadem Bodrum’da benim tedavim boyunca doğru teşhislerle başta Dr. Alp ey, Aziz Bey, Bülent abi, Özlem hanım, ameliyatımı gerçekleştiren Acıbadem Maslak Hastahanesi sayın hocam Dr. Hülya Hamzaoğlu ve genel cerrah İsmail Hamzaoğlu Beye sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Ben bu illetten kurtuldum rabbim dünyayı Covid-19 illetinden tez zamanda kurtarsın İnşallah." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler