Takip Et

SON DAKİKA

Hamam kapanınca tuvalet de karardı

25 Kasım 2016, Cuma 15:20

     


Çine Belediyesi’nin Hamitabat Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki geçtiğimiz günlerde ASKİ tarafından suyu kesilen halk tuvaletinde bu kez de elektrik problemi baş gösterdi. Tuvaletin elektrik aldığı Şehir Hamamı'nın kapanmasından sonra halkın ihtiyacını bir süredir karanlıkta giderdiği ifade edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kiracısının borcu olduğu gerekçesiyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri tarafında suyu kesilen ve Çine Belediyesi yetkililerinin olaya müdahalesi sonucu suyu açılan halk tuvaletinin, hamamdan aldığı elektriği de kesilince vatandaşlar tuvaleti karanlıkta kullanmak zorunda kaldı.

2016 Ağustos ayından bu yana tuvaleti işleten Hakan Özay (42), “Çine Belediyesi buranın işlemesi için bana çok yardımcı oldu. Ben de burada ekmek paramı kazanıyorum, halk da tuvalet ihtiyacını gideriyor. Tuvalet merkezde olduğu için sürekli ihtiyaç duyulan bir yer. Ben hizmete başladığımdan bu yana elektrik yok. Burası bir ilçenin halk tuvaleti. Çevre esnafı, ilçe halkı, ilçeye gelen misafirler, burayı kullanıyor. Elektrik olmadığı için özellikle, sabah ve akşamüzeri saatlerinde ve bulutlu havalarda içerisi kapkaranlık oluyor. Halk bundan çok rahatız ve bir an önce elektriklerinin açılmasını istiyor” dedi.

“SU VE ELEKTRİK ÜCRETİ ALINMASIN” DEDİ

Tuvaleti işleten Hakan Özay, halka hizmet eden bu tür tuvaletlerden su ve elektrik ücreti alınmamasının daha doğru olduğu düşüncesini paylaşırken, AYDEM yetkililerinden halkın mağdur olmaması için elektrikleri tekrar açmasını istedi.

HAMAMIN ELEKTRİK ABONELİĞİ SONA ERDİRİLMESİYLE TUVALET KARANLIKTA KALDI

AYDEM yetkilileri, tuvaletin elektrik aboneliğinin bulunmadığını ve elektriğini, bir süre önce kapanan ilçe hamamından aldığını ve hamamın işletmecisinin, üzerine kayıtlı elektrik aboneliğini sona erdirmesiyle birlikte tuvaletin de elektriksiz kaldığını söylediler. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler